banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

İETT Şoförlerine Takım Elbise Geliyor

İstanbul'da İETT otobüslerinin renklerini değiştiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bu kez de şoförlerin kıyafetlerini yeniliyor.

31 Aralık 2012 Pazartesi 14:56
İETT Şoförlerine Takım Elbise Geliyor
banner263
İETT Şoförlerine Takım Elbise Geliyor

İstanbul'da İETT otobüslerinin renklerini değiştiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bu kez de şoförlerin kıyafetlerini yeniliyor.

İETT şoförleri, modacı Faruk Saraç’ın hazırladığı kıyafetlerle 60’lı yılların şapkalı-takım elbiseli üniformasına geri dönüyor.

KIŞ VE YAZ AYRI

Şıklık ve rahatlığın ön plana tutulduğu kıyafetler yazlık ve kışlık olarak iki ayrı tipte tasarlandı.
Şoförler kışın lacivert renkli, rahatlık ve kırışmasını önlemek için alttan lastikli, mont havasında bir ceket giyecek. Lacivert renkli pantolonlarda da sürekli oturmak zorunda kalan şoförlerin rahatlığı için yüzde 10 likra kullanılacak. Soğuk günler için hırka ve süveter de giyilebilecek. Takım beyaz gömlek ve lacivert renkli bir şapkayla tamamlanacak. Şoförler yazın ise üzerinde sarı apoletler bulunan, apaş yakalı, kolları kıvrılabilen beyaz gömlek ve lacivert pantolon giyecek. Kıyafetlerin görev dışında gündelik hayatta kullanılmaması için kemer, pantolon arka cebi, ceket sol kapak cebi ve gömlekte İETT logosu bulunacak.

KAMU MODACISI OLDU

Faruk Saraç son dönemlerde kamu kurumları için tasarladığı kıyafetlerle de adından söz ettiriyor. Faruk Saraç’ın tasarladığı kıyafetler arasında THY Yer Hizmetleri, sağlık bakanlığı, Orman Bakanlığı, Devlet Demir Yolları, Kültür Bakanlığı Mehteran Takımı ve Milenyum Polisi projesi de bulunuyor. Faruk Saraç geçtiğimiz ay da Uyuşmazlık Mahkemeleri için hakim ve savcı cübbelerini tasarlamıştı. 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV