banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
28 Nisan 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

İstanbul eczanelerinde kepenk arkası dönemi

İstanbul'da nöbetçi eczaneler, can güvenliği gerekçesiyle saat 24.00'ten sonra kepenk arkasından hizmet verecek

05 Mart 2016 Cumartesi 09:43
İstanbul eczanelerinde kepenk arkası dönemi
banner265
İstanbul eczanelerinde kepenk arkası dönemi

İstanbul'da nöbetçi eczaneler, can güvenliği gerekçesiyle saat 24.00'ten sonra kepenk arkasından hizmet verecek
İstanbul'da nöbetçi eczanelerin peş peşe soyulmasının ardından İstanbul Eczacı Odası, güvenlik tedbiri aldı. Eczaneler saat 00.00'dan sonra kepenk arkasından hizmet verecek. İstanbul Eczacı Odası'ndan yapılan açıklamaya göre Oda, uygulamayla ilgili hastaların bilgilendirilmesine yönelik bir eczane cam afişi hazırladı. İstanbul Eczacı Odası'nın yayımladığı duyuruda şu ifadeler yer aldı: "Son günlerde nöbetçi eczanelerimize yönelik arka arkaya saldırılar gerçekleşmiştir. Nöbetçi eczaneler, tüm gece boyunca kesintisiz hizmet vermekte olup, 'Eczacılar ve Eczaneler Hakkında Yönetmelik'in 35/5 maddesi gereğince gece nöbet tutan eczanelerin gece boyunca kapılarının açık olması zorunluluğu bulunmamaktadır. Artan saldırıları da göz önünde bulundurarak, nöbetçi eczanelerimizin saat 24.00'ten sonra kepenklerinin arkasından hizmet vermeleri, eczacılarımız ve eczane çalışanlarımızın can güvenliği açısından önemlidir." 
'SORUNU ÇÖZÜN' ÇAĞRISI 
İstanbul Eczacı Odası Başkanı Zafer Cenap Sarıalioğlu da "Acilen nöbetlerimiz esnasındaki güvenlik sorunlarımızı çözün. Sağlıkta şiddete daha fazla kurban vermeden gerekli yasal düzenlemeleri hayata geçirin" çağrısında bulundu. Nöbetçi eczaneler son günlerde soygunların hedefi haline gelmişti. Son bir ay içinde Sultangazi'de 2 nöbetçi eczane soyuldu. Bazı eczaneler ise "kepenk arkasından satış" uygulamasına günler öncesinden geçmişti. 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV