banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

İstanbul’da fuhuş operasyonu

Fatih'te düzenlenen operasyonda, fuhuş yaptıkları ve fuhşa aracılık ettikleri iddiasıyla yabancı uyruklu 40 kadın gözaltına alındı.

17 Aralık 2012 Pazartesi 12:47
İstanbul’da fuhuş operasyonu
banner299
İstanbul’da fuhuş operasyonu
Fatih'te düzenlenen operasyonda, fuhuş yaptıkları ve fuhşa aracılık ettikleri iddiasıyla yabancı uyruklu 40 kadın gözaltına alındı.


Gözaltına alınan kadınlardan biri, ''Kocam beni şarkıcı biliyor. Fuhuş yaptığımı öğrenirse beni boşar'' dedi.


Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Büro Amirliği ekipleri, fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine Aksaray'daki bir eğlence merkezine operasyon yapmak için harekete geçti.

Söz konusu mekana müşteri gibi giren 3 polisin, buradaki kadınların bir saatlik ilişki için 250 TL istediklerini tespit etmesi üzerine, eğlence merkezindeki Rus, Ukrayna, Moldova, Belarus, Türkmenistan ve Kazakistan uyruklu  40 kadın gözaltına alındı.

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden  geçirilen şüpheliler, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Şubenin merdivenlerinden çıkarken yüzlerini kapatan kadınlardan bazılarının ağladıkları gözlenirken, bir kadın ise ''Kocam beni şarkıcı biliyor. Fuhuş yaptığımı öğrenirse beni boşar'' dedi.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV