banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

İşte dolandırıcıların son yöntemi

Dolandırıcılar son numaraları ile vatandaşları hayrete düşürdü.

02 Aralık 2013 Pazartesi 16:40
İşte dolandırıcıların son yöntemi
banner266
İşte dolandırıcıların son yöntemi
Dolandırıcılar son numaraları ile vatandaşları hayrete düşürdü.

Telefonla banka hesap bilgilerini ele geçirmek için bin türlü numara yapan dolandırıcıların son yöntemi ise sahte fatura göndermek.

Dolandırıcıların masum insanları şimdi de şu şekilde kandırıyor: Cep telefonu, internet gibi hizmetler alınan şirketlerin logolarıyla hazırlanmış sahte e-mail’lerle fatura yönderiliyor. E-mail’de borcu olduğunu gören vatandaş, hizmet dahi almadığı bir şirketten gelen faturanın ayrıntısını görmek için “fatura indir” linkline tıklıyor. Bu linki aktif hale getirenlerin bilgisayarına virüs programı indiriliyor. Bu virüs programı ile artık banka hesap bilgileri dahil tüm kişisel bilgileriniz her an dolandırıcıların eline geçebilir.

Bu tür e-maillerin özellikle maaşların alındığı ay başlarında geldiği belirtiliyor. Çünkü internet bankacılığı ağırlıklı olarak ayın ilk günlerinde kullanılıyor.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • mazlum 10 yıl önce yorumlandı

      sahte e-mail’lerle fatura yönderiliyor fakat firmalar biz göndermekdik desede şikayetçi olmuyorlar adımızı kullanmış diye buda ilginç değilmi?

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV