banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
15 Mayıs 2024 Çarşamba

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Kadıköy'de hareketli dakikalar

Kadıköy'de bir otomobil galerisine giren silahlı kişi, çevreye rastgele ateş açtı.

05 Nisan 2013 Cuma 15:06
Kadıköy'de hareketli dakikalar
banner304
Kadıköy'de hareketli dakikalar
Kadıköy'de bir otomobil galerisine giren silahlı kişi, çevreye rastgele ateş açtı. Polis ekipleri şüpheliyi yakalayabilmek için operasyon düzenliyor. Düzenlenen operasyon nedeniyle Boğaziçi Köprüsü çıkışından Ziverbey bağlantısı, Kadıköy minibüs yolu dönüş yolu ve Kuyubaşı minibüs yolu Kadıköy girişi kapalı. Trafik felç durumda.

Kadıköy Fahrettin Kerim Gökay Caddesi'ndeki Arif Ekşi'ye ait otomotiv dükkanına gelen Aydın Zaman, içerideki 2 çalışan ve müşteriye dışarıya çıkmalarını söyledi. Müşteri ve 2 çalışan dışarıya çıkarken Zaman, yanındaki pompalı tüfekle birkaç el ateş etti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis çevrede güvenlik önlemi alırken Fahrettin Kerim Gökay Caddesi ile bir caddeyi daha trafiğe iki yönlü kapattı.

Çelik yelek giyen polisler çevre güvenliğini aldıktan sonra geri çekilirken, olay yerine özel harekat ekipleri bekleniyor. Ayrıca Aydın Zaman'ın dükkan sahibi Arif Ekşi'nin eski damadı olduğu iddia edildi.

Görgü tanıkları elinde pompalı tüfek olan bir kişinin girdiği işyerinden çevreye ateş ettiğini söyledi.
Bu arada olay nedeniyle Boğaziçi Köprüsü Ziverbey çıkışı ve Kadıköy Evlendirme Dairesi’ne giden minibüs yolu araç trafiğine kapandı. Polis silahlı kişiye megafonla "Teslim ol" çağrısı yapıyor.
Düzenlenen operasyon nedeniyle Köprü Çıkışından Ziverbey bağlantısı, Kadıköy Minibüs yolu dönüş yolu ve Kuyubaşı minibüs yolu Kadıköy girişi kapalı. Trafik felç durumda.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV