banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Kadıköy'de kafenin üzerine ağaç devrildi: 3 yaralı

Kadıköy'de kökünden kırılan ağaç karşı kaldırımda bulunan kafenin üzerine devrildi.

01 Temmuz 2017 Cumartesi 08:41
Kadıköy'de kafenin üzerine ağaç devrildi: 3 yaralı
banner299
Kadıköy'de kafenin üzerine ağaç devrildi: 3 yaralı
Beylikdüzü Tabela

Kadıköy'de kökünden kırılan ağaç karşı kaldırımda bulunan kafenin üzerine devrildi. O esnada kafenin önünde oturan üç kişi yaralandı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olay sırasından yaşanan panikten dolayı kafede bulunanlar kendilerini dışarıya attı. İhbar üzerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ağacın üstüne devrildiği dükkanın sahibi Özgür Birer, "Biz dükkandaydık birden büyük bir gürültü geldi. Gürültüyle birlikte insanlar koşuşmaya başladı'' dedi.
1 Temmuz 2017 08:00
 
PaylaşTweetlePaylaşPaylaşGönder
Olay Caferağa Mahallesi, Mühürdar Caddesi üzerinde meydana geldi. Yaklaşık 70 yıllık olduğu tahmin edilen bir meşe ağacı büyük bir gürültü ile kökünden kırılarak, karşı kaldırımda bulunan binanın üzerine devrildi.
Binanın alt katında bulunan kafenin tentesini kıran ağaç dalları yüzünden üç kişi hafif şekilde yaralandı.

Olay sırasından yaşanan panikten dolayı kafede bulunanlar kendilerini dışarıya attı. İhbar üzerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Başından ve ayağından yaralanan iki kişi çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan ağacın bitişiğinde bulunan Zabıta kulübesi de yan yattı. Ağacın devrildiği esnada kulübede olan Zabıta memuru ise olaydan sonra şoka girdi.

Olay sonrası caddenin giriş ve çıkışları güvenlik şeridi çekilerek yaya trafiğine kapatıldı. İtfaiye ekipleri tarafından elektrikli testere ile parçalara ayrılan ağaç, kepçe yardımıyla kamyona yüklenerek kaldırıldı. Kadıköy Belediyesi temizlik işçileri tarafından temizlenen cadde yaklaşık 2 saat süren çalışmaların ardından yaya trafiğine açıldı.

"GÜRÜLTÜYLE BİRLİKTE İNSANLAR KOŞUŞMAYA BAŞLADI"

Ağacın üstüne devrildiği dükkanın sahibi Özgür Birer "Biz dükkandaydık birden büyük bir gürültü geldi. Gürültüyle birlikte insanlar koşuşmaya başladı. Burada bir iki tane yaralı vardı. Ayakta olan müşteriler zaten içeriye koşmaya başladı. Yaralıları çıkardık. Yaralıların durumu çok ağır değildi. İlk panik atlatıldıktan sonra itfaiye ve polisi aradık. Bu ağaç burada epey zamandır var. Sağlam gibi görünüyordu, pek yıkılacak gibi bir görüntüsü yoktu. Dükkanımda maddi hasar meydana geldi. Can kaybı olmasın gerisi önemli değil" dedi.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV