banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Katliam gibi kaza!

Şırnak’ın Cizre İlçesi’nde frenleri boşalan TIR, önüne çıkan 7 otomobili biçti

20 Haziran 2013 Perşembe 09:14
Katliam gibi kaza!
banner312
Katliam gibi kaza!
Şırnak’ın Cizre İlçesi’nde frenleri boşalan TIR, önüne çıkan 7 otomobili biçti. Karayolunun kan gölüne döndüğü kazada demir yığını haline dönüşen otomobillerdeki 2 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı.
Kaza, saat 21.30 sıralarında Cizre İlçe girişinde meydana geldi. İdil’den gelen Resul Taş yönetimindeki plakası belirlenemeyen mermer yüklü TIR’ın Çizre İlçe girişindeki yokuşta frenleri boşaldı. Kontroldan çıkarak yokuştan inen ve gittikçe hızı artan TIR, önüne çıkan 7 otomobili biçtikten sonra durabildi. Tır şoförü Resul Taş ile kaza sonra demir yığını haline dönüşen otomobillerdeki Vesile Külter, Resul Külter, Sadık Yalçın, Kumri Kanık, Süleyman Oran, Selim Bilen, Cemal Bozkurt yaralandı.
Çevredekilerin ihbarı üzerine ambulansların yanısıra ;otomobillerde sıkışan yaralıların kurtarılması için itfaiye ve iş makineleri de olay yerine geldi. Kaza haberini duyan Cizreliler de olay yerine akın etti. Güçlükle araçlardan çıkarılan yaralılardan Resul Külter ve Vesile Külter hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi. Diğer yaralılar ise Cizre Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Yaşamını yitiren ve yaralıların yakınları ise hem kaza yerinde hem de hastane acil servisinde sinir krizleri geçirdi. İlçe halkı yük taşıyan araçların ilçe merkezine girmelerine tepki gösterdi.
İKİ YILDA 12 KİŞİ ÖLDÜ
İki yıl içerisinde aynı bölgede meydana gelen 3 ayrı kazada 12 kişi yaşamını yitirirken, onlarca kişi de yaralanmıştı. Vatandaşların tepkisi üzerine İlçe Kaykamamı Cihan Demirhan, İdil yolu üzerinde bir kavşak ile çevre yolunu ilçe merkezinden ayırmış ve yük taşıyan araçların bu yola yönlendirilmişti. Ancak bazı araç sürücülerinin yolu kısaltmak amacıyla Cizre ilçe merkezinden geçmeyi tercih etmeleri, benzer kazaları da beraberinde getiriyor.
Polis, kazada ölen ve yaralananların, hangi araçta olduğunu ve araçların plakaları ile sürücülerinin belirlenmesi amacıyla soruşturma başlattı. Kaza nedeniyle karayolu da uzun süre araç trafiğine kapandı.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV