banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
19 Haziran 2025 Perşembe

Nihal Candan yoğun bakıma alındı

Kızlarını vermeyen ailenin evini pompalı tüfekle bastı

Mersin'de ailesi tarafından sözlüsünün verilmediğini iddia eden bir kişi, pompalı tüfekle ev basıp aileye dehşet dolu anlar yaşattı.

09 Mart 2015 Pazartesi 12:54
Kızlarını vermeyen ailenin evini pompalı tüfekle bastı
banner266
Kızlarını vermeyen ailenin evini pompalı tüfekle bastı
Mersin'de ailesi tarafından sözlüsünün verilmediğini iddia eden bir kişi, pompalı tüfekle ev basıp aileye dehşet dolu anlar yaşattı.


Eve giremeyen şahıs, özel harekat polisleri tarafından yapılan operasyonla gözaltına alındı. Evde bulunan kadınlar ise arka taraftaki pencereden itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, olay sabah saatlerinde merkez Yenişehir ilçesinde bulunan Celal Bey Apartmanı'nda yaşandı. Sözlüsünün verilmediğini iddia eden Koray S. (29) pompalı tüfekle sözlüsü Rahime T. ve ailesinin yaşadığı evi bastı. Evde bulunan kadınlar ve komşularının ihbarıyla olay yerine çok
sayıda polis ekibi yönlendirildi. Bölgeyi polis ekipleri kordon altına alırken, özel harekat polisleri şahsın etkisiz hale getirilmesi için operasyon başlattı. Şahsın eve girememesi dolayısıyla evde bulunan kadınlar bölgeye çağrılan itfaiyenin merdivenleri ile arka taraftaki pencereden çıkartılarak, kurtarıldı. Özel harekat polisleri de apartmanın içinde bulunan şahsı yaptığı operasyonla gözaltına aldı.

Kadınlar kurtarıldıktan sonra ambulansla sağlık kontrolü için hastaneye kaldırıldı. Şahıs ise özel harekatçı polisler eşliğinde evden çıkartıldı. Apartmandan çıkarılırken gazetecilere "Namus, namus. Sadece namus" diyen Koray S., bindirildiği araçla emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Beylikdüzü Tabela

Rahime T. ile annesi Sultan T. ve 2 kız kardeşi de sağlık kontrolünün ardından emniyet müdürlüğüne getirildi. Emniyete girişte konuşan anne Sultan T., "Kızı istiyordu vermedik, bunu yaptı. Tehdit ediyordu. En sonunda kapıya dayandı. Kız 'istemiyorum' dedi" diye açıklamalarında bulundu.

Emniyetten sağlık kontrolü için çıkartılan Koray. S. ise annenin iddialarına "Bunlar basit şeyler. Bunları söyleyenleri atın bir kenara gitsin. Sorun bizim başımızın göklerde olması" diye konuştu.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV