banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
10 Mayıs 2024 Cuma

Özel Kuvvetler'den nefes kesen tatbikat

Malatya'da Cezaevinde İsyan

Koğuşlarda toplu olarak kalmak isteyen mahkumlar isyan çıkardı.

18 Aralık 2011 Pazar 02:21
Malatya'da Cezaevinde İsyan
banner312
Malatya'da Cezaevinde İsyan
Koğuşlarda toplu olarak kalmak isteyen mahkumlar isyan çıkardı.


Malatya E Tipi Cezaevi’ndeki çocuk koğuşunda isyan çıktı. Çıkan olaylarda 2 mahkum yaralanırken, hastaneye kaldırılıp tedaviye alındı. Jandarma kapıları kırıp isyana müdahale ederek isyanı bastırdı.

Malatya E Tipi Cezaevi’nde, mahkûmlar toplu olarak koğuşta kalmalarına izin verilmediği gerekçesiyle akşam saatlerinde yataklarını ateşe verdiler. Tutuşturulan yataklar daha sonra kapıların önüne konuldu. Yatakların ateşe verilmesi üzerine jandarma isyana müdahale etti. Müdahalede zorlanan jandarma ekiplerine takviye birlikler sevk edildi. Jandarma ekipleri, kapıları kırıp koğuşlara girerek isyana müdahale etti. İsyan haberinin ardından cezaevine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edilirken, cezaevi çevresinde geniş güvenlik önlemi alındı.

Çıkan yangında dumandan zehirlenen ve vücutlarında yanık oluşan Ö.K. ve M.E. isimli iki mahkum, isyanın bastırılması ile ambulanslara taşınıp Beydağı Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Yaralı mahkumlar hastaneye götürüldükleri sırada kendisini görüntüleyen gazetecilere “Bizi Bu Hale cezaevi getirdi” diye bağırdı. Jandarma ve gardiyanlar mahkumun ağzını kapatarak konuşmasına engellediler. Mahkumların tedavilerinin yapıldığı hastane çevresinde de jandarma ekipleri tarafından geniş güvenlik önlemi aldı. Koğuşlardaki yangın itfaiye ekiplerini müdahalesiyle söndürüldü. İsyan ile ilgili soruşturma başlatıldı.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Anahtar Kelimeler: IsyanMalatyada Cezaevinde

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV