banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Muğla Arıtma Tesisinde Facia

Ölenlerin sayısı 7′ ye yükseldi

17 Haziran 2013 Pazartesi 17:25
Muğla Arıtma Tesisinde Facia
banner265
Muğla Arıtma Tesisinde Facia

Ölenlerin sayısı 7′ ye yükseldi
Muğla'nın Milas İlçesi Güllük beldesinde Arıtma tesisindeki metan gazı faciasında hayatını kaybedenlerin sayısı 7' ye yükseldi
Tepe-Akfen Su ve Kanalizasyon İşletmesi Güllük Şube Müdürü Mustafa Öztürk, beraberindeki elektrik teknisyeni Yüksel Kum, kanalizasyon altyapı elemanı Özcan Özkan, işçciler Fikret Özdemir, Hasan Özgür ile Karamersin Mevkisi’ndeki, atık su terfi istasyonuna, bugün saat 13.00 sıralarında bakıma gitti.
Burada çalışırken, Öztürk ve beraberindeki işçiler, elektrik akımına kapılarak, 7 metre derinliğindeki atık su dolu depoya düştü. İçinde metan gazı da olan depoya düşen 5 kişiden Mustafa Öztürk, Güllük Liman İşletlmesi’nden gelen dört dalgıcın gaz maskesi takarak yaptığı dalış sonucu ölmek üzereyken kurtarılıp, Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yüzme bildikleri ve metan gazından zehirlendikleri sanılan diğer dört kişinin ise öldükleri belirlendi. Dalgıçların Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ekiperini de desteği ile ölen dört işçinin cesedini çıkarmak için çalışmaları sürerken, acı haberi alarak olay yerine gelen yakınlarının ve çalışma arkadaşlarının feryatları yürekleri dağladı.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV