banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
06 Mayıs 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Örgüt toplantılarını polis evinde yapmış

Antalya'daki operasyonda gözaltına alınan 16 zanlıdan 4'ü tutuklandı. Örgütün sahte polis kimliği kartıyla örgüt toplantılarını polisevinde yaptığı ortaya çıktı

07 Ekim 2012 Pazar 14:15
Örgüt toplantılarını polis evinde yapmış
banner299
Örgüt toplantılarını polis evinde yapmış

Antalya'daki operasyonda gözaltına alınan 16 zanlıdan 4'ü tutuklandı. Örgütün sahte polis kimliği kartıyla örgüt toplantılarını polisevinde yaptığı ortaya çıktı 


Antalya ve 7 ilde faaliyet gösteren suç örgütüne düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 16 zanlıdan 4'ü tutuklandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Antalya Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Organize Suçlar Büro Amirliği ekiplerinin düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 16 zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan örgüt lideri T.A.P. ile H.K, H.H.Ö. ve S.K. çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece ''Çıkar amaçlı suç örgütü kurmak ve nitelikli yağma'' suçlamalarıyla tutuklandı. Diğer zanlılar ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Tutuklananlar arasında yer alan H.H.Ö'nün İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru olduğu belirtildi. Örgüt lideri T.A.P'nin sahte polis kimliği kullandığı ve bu kimlik sayesinde girdiği polisevinde örgüt toplantılarını gerçekleştirdiği iddia edildi.

-Telefonda şifreli konuşma-

Örgütün telefon konuşmalarında yağma olaylarını anlatırken ''Operasyon'', dolandırıcılık olaylarını anlatırken ise ''Bademcik ameliyatı'' şifresini kullandıkları ileri sürüldü. Örgüt üyelerinin önceden tespit ettikleri kişileri bir süre takip ettikten sonra polis gibi durdurup üst araması yaptığı, üzerindeki paraları aldıkları öğrenildi.

Örgüt üyelerinin ''iş yapma'' vaadiyle iki yabancı iş adamı ve Antalya'daki ünlü bir yapı marketin sahibi olan K.T'yi de dolandırdığı öne sürüldü. Örgüt üyelerinin İstanbul'daki bir gümrük müdürünü de ''Senin tayinini çıkartacağız'' diyerek 30 bin lira dolandırdığı iddia edildi.

Antalya polisinin 6 aylık teknik ve fiziki takibin ardından bir suç örgütüne 5 Ekim'de Antalya, Ankara, İstanbul, Sakarya, Eskişehir, Mersin, Hatay ve Kırşehir'de düzenlediği eş zamanlı baskınlarda 16 örgüt üyesi gözaltına alınmıştı. 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV