banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
25 Mart 2026 Çarşamba

Bakan Gürlek’in Tapu Kayıtlarını Sorgulayan Memur İtiraf Etti

Sinop'ta denize düşen baba ve oğlu can verdi

Bottan denize düşen baba ile oğlu boğuldu.

12 Temmuz 2012 Perşembe 06:40
Sinop'ta denize düşen baba ve oğlu can verdi
banner263
Sinop'ta denize düşen baba ve oğlu can verdi
Bottan denize düşen baba ile oğlu boğuldu.
Ailesiyle Sarıkum mevkisi sahiline gelen Müslüm Çelik (36), 7 yaşındaki oğlu Faruk ve 8 yaşındaki kızı Vahide Nur'u yanına alarak, şişirdiği bota binip denize açıldı. Bir süre sonra baba Çelik ile oğlu Faruk, henüz belirlenemeyen bir nedenle denize düşerek gözden kayboldu.

Durumu gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Sahil Güvenlik ekibi, bot içerisindeki Vahide Nur'u kurtardı. İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) balıkadam ekibi de yaptığı arama sonucu baba ile oğlunun cesetlerine ulaştı.

Karaya çıkarılan cesetler, Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Müslüm Çelik'in, Ayancık ilçesindeki Atatürk Anadolu Lisesi'nde fizik öğretmeni olarak görev yaptığı öğrenildi.

Olaya ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV