banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
04 Mayıs 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Vekile emniyet kemeri cezası

Artvin’de trafik denetlemesi yapan polis ekipleri, emniyet kemeri takmayan AK Parti Milletvekili İsrafil Kışla ve aracı kullanan danışmanına ceza kesti.

16 Nisan 2013 Salı 09:11
Vekile emniyet kemeri cezası
banner266
Vekile emniyet kemeri cezası
Artvin’de trafik denetlemesi yapan polis ekipleri, emniyet kemeri takmayan AK Parti Milletvekili İsrafil Kışla ve aracı kullanan danışmanına ceza kesti. Kışla ve danışmanı, emniyet kemeri takarak yollarına devam etti.
 Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, İnönü Caddesi'nde emniyet kemeri uygulaması yaptı.
 
Bir saat süren uygulamada ekipler ikiye ayrıldı. İlk ekip Bibak Kavşağı'nda durdurdukları araçlarda sürücü ve yolcuları emniyet kemeri takmaları konusunda uyardı.
 
İkinci ekip ise aynı araçları yaklaşık 400 metre sonra yeniden durdurdu. İlk uyarıda emniyet kemerini takan çok sayıda sürücünün, kısa süre sonra kemeri çıkarttığı belirlendi. Emniyet kemerlerini çıkartan sürücülere 77'şer lira cezası kesildi.
 
Uygulama sırasında AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla ile danışmanı Mustafa Yeşilyurt'un içinde bulunduğu araç da durduruldu.
 
Sürücü Mustafa Yeşilyurt ve ön koltukta oturan İsrafil Kışla'nın emniyet kemeri takmadığını gören polis ekipleri, Kışla ve Yeşilyurt'a 77 lira ceza uyguladı.
 
Trafik kurallarının herkes için geçerli olduğunu belirten Kışla, "Aslında biz yeni hareket etmiştik. Bize de sürpriz oldu. Kanunlar herkes için geçerli, birine uygulanır, diğerine uygulanmaz diye bir şey yok" dedi.
 
AK Parti’li Kışla ve danışmanı, emniyet kemerlerini taktıktan sonra yola devam etti.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV