banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

06 Mayıs 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Zeytinburnu'nda Domuz Eti Operasyonu

İstanbul'da piyasaya sürülmeye hazır halde 200 kilo domuz eti ile bazı kasap ve lokantaların adres bilgileri ele geçirildi. Deponun sahibi, "Domuz etlerinin hepsini kendim yiyecektim" dedi.

09 Aralık 2011 Cuma 13:24
Zeytinburnu'nda Domuz Eti Operasyonu
banner311
Zeytinburnu'nda Domuz Eti Operasyonu
İstanbul'da piyasaya sürülmeye hazır halde 200 kilo domuz eti ile bazı kasap ve lokantaların adres bilgileri ele geçirildi. Deponun sahibi, "Domuz etlerinin hepsini kendim yiyecektim" dedi.


Zeytinburnu'nda bir depoya yapılan operasyonda piyasaya sürülmeye hazır halde 200 kilo domuz eti ele geçirildi. Polis, depoda; Levent, Kağıthane ve Bayrampaşa'da bulunan bazı kasap ve lokantaların adres bilgilerine ulaştı.

Domuz etinin Kırklareli'nin ormanlık alanlarda avlanan domuzlardan elde edildiği ve İstanbul'a getirilerek satıldığı belirtildi. Olayla ilgili biri kasap 3 kişi gözaltına alındı.

Çırpıcı Mahallesi Sefa Sokak 22 numara da bulunan 3 katlı binanın alt katındaki depodan piyasaya domuz eti satıldığı ihbarını alan Zeytinburnu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, durumu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bildirdi. Belirtilen adreste iki gün fiziki takip yapan ekipler, dün akşam saatlerinde operasyon kararı aldı. Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve Zeytinburnu Belediyesi'ne bağlı zabıta ekiplerinin operasyon düzenlediği depoda, yaklaşık 200 kilo kaçak domuz Eti ele geçirildi.

Depoda bulunan derin donduruculu dolapta saklanan etlere el konuldu. Operasyon sırasında depoda bulunan ve domuz etini Kırklareli'nden temin ettiği öne sürülen Ş.T ile İstanbul'da kasaplık yaptığı öğrenilen S.Ö ve kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişi gözaltına alındı.

'KENDİM YİYORUM'

Kırklareli'nin ormanlık alanlarında avlanan yaban domuzlarından elde edilen Eti İstanbul'a getirdiği iddia edilen Ş.T'nin polise verdiği ilk ifadede, eti kendisinin yediğini ve kendisi için depoladığını söylediği öğrenildi.

Depoda yapılan incelemede domuz etinin satıldığı iddia edilen kasap ve lokanta adresleri de bulundu. Zeytinburnu Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerinin incelediği etler kireçle birlikte gömülerek imha edildi. Operasyonda gözaltına alınan 3 kişi ise sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Depo ise içindeki dolap ve etler alındıktan sonra mühürlendi.

Çevre sakinleri, domuz eti yakalanan deponun ününe sıklıkla kapalı kasa kamyonetlerin gelip gittiğini ancak ne iş yapıldığı konusunda bir bilgilerinin olmadığını belirtti.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV