banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
04 Ekim 2026 Pazar

ŞEBNEM FERAH 6 YIL SONRA ANKARA’DA: 52 BİN KİŞİ TEK SES OLDU!

FERHAT GÜNDOĞDU GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen ve kamuoyunda “Hakemler dosyası” olarak bilinen soruşturmanın ardından Merkez Hakem Kurulu’nda iki istifa yaşandı. Tutuklanan MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu ile adli kontrol şartıyla serbest bırakılan MHK üyesi Sebahattin Şahin görevlerinden ayrıldı.

04 Ekim 2026 Pazar 00:06
FERHAT GÜNDOĞDU GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ!
banner264

FERHAT GÜNDOĞDU GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen ve kamuoyunda “Hakemler dosyası” olarak bilinen soruşturmanın ardından Merkez Hakem Kurulu’nda iki istifa yaşandı. Tutuklanan MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu ile adli kontrol şartıyla serbest bırakılan MHK üyesi Sebahattin Şahin görevlerinden ayrıldı.

Led Neon

GÜNDOĞDU BAŞKANLIK GÖREVİNİ BIRAKTI

Soruşturma kapsamında “kişisel verilerin kaydedilmesi” suçlamasıyla tutuklanan MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu, 3 Ekim 2026 itibarıyla görevinden istifa etti. Gündoğdu’nun istifa dilekçesinin avukatları Serhat Çetin ve Celal Nuri Demirtürk tarafından Türkiye Futbol Federasyonu’na iletildiği bildirildi.

Avukatları tarafından yapılan açıklamada, Gündoğdu’nun TFF’nin yıpratılmaması ve devam eden adli sürecin işleyişine zarar gelmemesi amacıyla başkanlık görevinden ayrıldığı belirtildi.

Ferhat Gündoğdu

SEBAHATTİN ŞAHİN DE İSTİFA ETTİ

MHK’da bir diğer istifa ise Sebahattin Şahin’den geldi. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Şahin, adli kontrol tedbiri ve yurt dışına çıkış yasağı şartıyla serbest bırakılmıştı.

Şahin daha sonra MHK üyeliğinden istifa etti. İstifa dilekçesinde, “Gördüğüm lüzum üzerine MHK üyeliğinden istifa ediyorum. Gereğini arz ederim” ifadelerini kullandı.

MHK’DA PEŞ PEŞE İSTİFALAR

Aynı gün içerisinde MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu ve kurul üyesi Sebahattin Şahin’in görevlerinden ayrılmasıyla Merkez Hakem Kurulu’nda dikkat çeken bir değişim yaşandı.

Türkiye Futbol Federasyonu, Gündoğdu’nun tutuklanmasının ardından yeni kurulun oluşturulmasına yönelik çalışmaların sürdüğünü daha önce açıklamıştı.

BÜYÜK HABER
www.buyukhaber.com
Haberin Tek Adresi



adnan eren şarkıları





















beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV