banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

24 Nisan 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Beylikdüzü Rant Oyununu Vatandaşlar Bozdu!

Westside projesi korulukları bahçesi haline getirecekti millet bu oyunu bozdu.Yerel siyasetçiler izlemekle kaldı! Rant oyunu bozuldu...

11 Nisan 2017 Salı 07:20
Beylikdüzü Rant Oyununu Vatandaşlar Bozdu!
banner322
Beylikdüzü Rant Oyununu Vatandaşlar Bozdu!

Westside projesi korulukları bahçesi haline getirecekti millet bu oyunu bozdu.Yerel siyasetçiler izlemekle kaldı! Rant oyunu bozuldu...

Beylikdüzü Tabela

CHP'li Beylikdüzü Belediyesi yaptığı akıl almaz çalışmaları ile gündeme damga vurmaya devam ediyor. Bir taraftan yolsuzluk haberleri, bir taraftan imar vurgunları ile adından sıkça söz ettiren Beylikdüzü Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu uygulamaları ile gündem yaratıyor.

Çevreciler Protesto yapmak için toplandı...

RANT OYUNU BOZULDU!

Çevrecilerin 9 ve 10 nisanda bölgede olması Beylikdüzü Belediyesi'ni ürküttü rant oyunu bozuldu. Beylikdüzü çevrecileri Yerel siyasetçilerin neden bögede olmadığını sorguladılar. Acaba burada kimlerin payı var diyerek sitem ettiler. Beylikdüzü Şahinler Holding A.Ş. ve Bank Asya ortaklı WESTSİDE projesinde kimlerin parmağı olduğunu sorgulamaya başladı. FETÖ/PDY izleri buralarda da var mı acaba diyerek yapılan projenin acaba nasıl izin aldığını, gösterilen proje ile yapılan proje birbirinden farklı diye sorgulamaya başladı..

Beylikdüzü Meydanı yanında bulunan Beylikdüzü Belediyesi karşısında ki Cumhuriyet koruluğu ve Reşat Nuri Güntekin Sokağı  Şahinler Holding A.Ş. ve Bank Asya ortaklı WESTSİDE projesine dahil ediliyor.

Ağaçları mavi boya ile boyadılar, işaretleyerek kesme planı yaparak projeye dahil ettiler. Beylikdüzü halkının spor yaptığı Koruluk birilerine peşkeş çekiliyor Beylikdüzü halkı olayı duyunca talana dur demek için olay yerinde vatandaşları bilgilendiremeye başladı.

Ağaçların dipleri eşilerek kurumaya bırakılıyor daha sonrada bu ağaçlar kurudu o yüzden kestik diyorlar.

WESTSİDE Büyüdükçe Büyüdü!

DUVARLAR ÖRÜLDÜ!

Koruluğun diğer yanı Cevat Şakir Kabaağaçlı sokağında bulunan koruluk ise peyzaj çalışması adı altında duvarlar örülerek WESTSİDE prejesine katılıyor. Korulukta bulunan boyalı ağaçlar kesilecek açıklaması yapıldı!

Yıllardır sokak hayvanlarının barınağı, kuşların yuvası bu ağaçların bir çoğu işaretlenerek kesime hazırlanıyor. Rant ve talana dur demek için beylikdüzüliler duyarlılığını gösterdi şimdilik rant oyunu bozuldu..



Koruluk Ağaçları kesilerek arazi peşkeş çekilecekti!

Beylikdüzü Korulukları Peşkeş Çekiliyor!


Beylikdüzü'nde Tabut Evler!


Vira İstanbul Yıkılıyor mu !

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • ayşe gülsüm doğanay 7 yıl önce yorumlandı

      bu projede daha neler var neler inceledikçe pislikleri dökülür eski çalışan inşaat mühendislerini bulun anlatsınlar dönen oyunları

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV