banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Beylikdüzü'nde Çöp Provokasyonu!

CHP'li Beylikdüzü Belediyesi toplayamadığı çöplerin nedenini siyasete bağladı.Kurgu bir video çekerek seçmenlere algı çalışması yapıldı! Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ta imamoğlu'na özendi!

21 Haziran 2019 Cuma 06:35
Beylikdüzü'nde Çöp Provokasyonu!
banner322
Beylikdüzü'nde Çöp Provokasyonu!

CHP'li Beylikdüzü Belediyesi toplayamadığı çöplerin nedenini siyasete bağladı.Kurgu bir video çekerek seçmenlere algı çalışması yapıldı! Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ta imamoğlu'na özendi!

CHP'li Beylikdüzü Belediye Başkanı Şehir Plancısı Mehmet Murat Çalık günlerdir sosyal medya hesaplarında çöplerin toplanmadığının resimlerinin paylaşılmasından rahatsız oldu. Ekrem İmamoğlu'nun varlığını aratmamak için algı operasyonu yapıldı. kurgu bir video hazırlanıp çöp tenekeleri toplandı bir bölümü yollara dökülerek
algımı yapıldı!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ın paylaşımı.






Etik siyaset yapmayı çoktan unuttular. Yeni bir provokasyon ile karşı karşıyayız. Çöp konteynerlerimiz boş, çöpleri yerlere attırıyorlar. Çalışmıyoruz algısı yaratmak için. Halkımızın sağlığını hiçe sayıyorlar. Tek dertleri İstanbul’un rantı. DEDİ!

Vatandaşların paylaştıkları resimler!





Bu provokasyona cevap gecikmedi!

AK Parti Beylikdüzü İlçe Yürütme Kurulu Tanıtım ve Medya Başkanı
MEHMET AYTAÇ AVCI sosyal medya hesabından.
Sayın Belediye Başkanı sizler kamu görevi gören kişilersiniz. Elinizde hiçbir bilgi ve kanıt olmadan siyasi rakiplerinizi nasıl suçlarsınız.

Biz sizin Beylikdüzünü demokratik bir olgunlukla yöneteceğinizi düşünürken, siz önceki dönem Belediye Başkanı ve şu sıralar yalanları ile meşhur İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayınız gibi çamur at izi kalsın siyaseti güdecekseniz bu güzel ilçemizin 5 yılını heba etmeyin.

Eğer elinizde yaptığınız ithamlar için hiçbir ispat yok ise siyasi rakiplerinizden özür dilemenizi bekliyoruz.

Beylikdüzü bu şekil bir yönetimi haketmiyor.




Mehmet Murat Çalık İmamoğlu'nun yeşil alan işgaline dur diyecek mi!

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV