banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Ekrem İmamoğlu Karakol Bastı!

CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü Gürpınar Merkez Karakolunu Bastı karakol amirinin masasını yumrukladı!

05 Mayıs 2017 Cuma 21:24
Ekrem İmamoğlu Karakol Bastı!
banner265
Ekrem İmamoğlu Karakol Bastı!

CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü Gürpınar Merkez Karakolunu Bastı karakol amirinin masasını yumrukladı!

Beylikdüzü Tabela

Beylikdüzü Gürpınarda Cuma Pazarında bulunan CHP Bürosunda "Evimiz Beylikdüzü Derneği" adına İmza kampanyası yapan CHP'li ve dernek üyelerine gürpınarlı gençler tepki gösterdi Gürpınar spor tesislerinde içki içiliyor, uyuşturucu kulanılıyor ahlaksız davranışlar var diyerek imza toplayan CHP'li ve Evimiz Beylikdüzü Derneği üyelerine Gürpınarlı gençler sizler burda neden gelip düğün yaptınız madem buralar böyle kötü yerlerdi emniyete neden şikayet etmediniz diyerek imza kağıtlarını yırttılar.

POLİS TEHDİT EDİLDİ!
Tartışma sonrası olay yerine giden polis ekipleri CHP'liler ve Evimiz Beylikdüzü Derneği üyelerini Beylikdüzü Emniyet Müdürülüğü Gürpınar Merkez Karakoluna getirdiler. Gürpınar'lı gençlerle karşılıklı şikayetçi oldular. İfadeler alınırken Gürpınar Merkez karakoluna gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu karakol amirine tehditler savurarak masasını yumruklamaya başladı korumları ile terör estiren, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu polise posta koymak istedi! Ekrem İmamoğlu polisin tavrıyla boyunun ölçüsünü alarak karakoldan ayrıldı.

KORUMALARI TERÖR ESTİRDİ!

Ekrem İmamoğlu ve Koruma Ordusu Araçlarını Polis Otolarının Park Alanına Park Etti!!!
CHP'lilerde Karakol Bahçesini İşgal Etti!!!

Mafya Ekrem İmamoğlu'na kim dur diyecek!
Ohal zamanı yaşanan bu olaylara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ne diyecek!
Karakol Basan CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Koruma Ordusuna kim hesap soracak!




GAZETECİLERE SALDIRTMIŞTI

Mafya vari davranışları ile bilinen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ailesi beylikdüzünde terör estirmeye devam ediyor. Ekrem İmamoğlu Talimat Verdi Koruma Ordusu Gazetecilere Saldırdı! 13 Nisan 2017 tarihinde Çete Lideri Ekrem İmamoğlu'nun talimatı ile koruma ordusu Gazetecilere saldırdı.Bey 2023 sakini Gazeteci Adnan SULAR ile birlikte Beylikdüzü Bey 2023 sitesin de Gazeteci Adnan EREN'e saldırma talimatı verdi. Bey 2023 sakini Gazeteci Adnan SULAR ile birlikte Beylikdüzü Bey 2023 sitesin de Gazeteci Adnan EREN'e saldırma talimatı veren Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Saldırı sonrası olay yerinden polislerin arasından kaçarak gitti.!





web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 14 yorum mevcut

    • kaan 7 yıl önce yorumlandı

      allah bunlara akıl fikir versin CHP olduğu her yerde her dönemde kaos vardır bir de bunlara oy veriyorlar ya yazıklar olsun onlara

    • Ali başusta 7 yıl önce yorumlandı

      Bahsedilen sahildeki spor tesisinde serserilik dız boyu paradise avm güvenliğini bile bicakladi bu gencler eline saglik kim bu serserilere hakkini vermiş ise

    • Can Sengul 7 yıl önce yorumlandı

      ne oluyor bu chp'ye...kimleri besliyorlar???
      mafia bu adamlar...birisi ciksin da bu adi herifi iceri soksun.
      bela bu herifler.
      allah kahretsin bu kopekleri

    • tuna 7 yıl önce yorumlandı

      vatandaş bu baskını yapsa yıllarca yatar içeride devlet memuruna hakaret etti diye karakol basmak bu devirde yürek ister bunu hangi yürekçiler koruyor fetö imamı erkan karaarslanda tutuklu ama kim başka bağlantısı

    • davut 7 yıl önce yorumlandı

      bır belediye baskanı spor tesıslerini alıp yakınlarına peskes cekemedim diye bu kadar kuculup tesis basarmı basaramayıncada pazarda elli kisilık zabıbıt ordusuyla kuculup ımza toplamaga kalkarmı senelerdir gürpınarlılaın olan tesisisini boyle karalarmı yuhhhhh sana baskan

    TÜM YORUMLAR
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV