banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Ekrem, Tayyip’in pabucunu dama attı!!!

Recep Tayyip Erdoğan’ın 17 Aralık’ta başlayan yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarının ardından kendisini eleştiren yol arkadaşlarına karşı kullandığı “haşhaşi” tabirine benzer bir ifadeyi, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun partililerine karşı kullanması örgütte büyük rahatsızlık yarattı.

08 Ekim 2015 Perşembe 17:00
Ekrem, Tayyip’in pabucunu dama attı!!!
banner229
Ekrem, Tayyip’in pabucunu dama attı!!!
Recep Tayyip Erdoğan’ın 17 Aralık’ta başlayan yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarının ardından kendisini eleştiren yol arkadaşlarına karşı kullandığı “haşhaşi” tabirine benzer bir ifadeyi, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun partililerine karşı kullanması örgütte büyük rahatsızlık yarattı.

CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü’nün etkinlik alanında yapılan açık hava toplantısında haddini aşan bir konuşma yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, parti içi muhaliflerini “haşere” diye tanımladı. 1 Kasım Genel Seçimleri için start verilen açık hava toplantısına; CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Oğuz Soydan, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Yaşar Genç, İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayları İlhan Cihaner, Op.Dr.Ali Şeker, Mehmet Bekaroğlu, Sibel Özdemir, Fevzi Gümüş, Emine Gülizar Emecan, Çetin Çapan, Başak Merih Eriçok, Efkan Bolaç ve Gökhan Gümüşdağ, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, İBB Grup Başkanı Ertuğrul Gülsever, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ile partililer katıldı.

Partililerine “HAŞERE” diyen Ekrem,  Tayyip’in pabucunu dama attı

CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Oğuz Soydan, CHP Genel Başkan yardımcısı ve İstanbul 3. Bölge Milletvekili ve adayı Mehmet Bekaroğlu’nun bir konuşma yaptığı toplantıda söz verilen Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, muhalif partililere “haşere” demesi CHP’nin “ÖNCE BİRLİK” sloganını askıda bıraktı.

Genel seçimlerinin startının verildiği halka açık bir toplantıda parti içi muhalifleri haşere olarak nitelendiren Ekrem İmamoğlu bu konuşması, “Recep Tayyip Erdoğan’ın pabucunu dama attı” değerlendirmelerine yol açtı.

Bilindiği üzere; Recep Tayyip Erdoğan Başbakan iken, 17 Aralık’ta başlayan yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarının ardından kendisini eleştiren yol arkadaşlarına karşı  “haşhaşi” ifadesini kullanmıştı

Biz Türkiye’nin bölünme ile karşı karşıya kaldığını anlatırken birilerinin başka şeyler üzerinden siyaset yapmasına kimsenin fırsat vermemesi lazım diyerek partideki yandaşlarına ince mesaj veren Ekrem İmamoğlu, parti içi muhaliflerini kastederek, “Bir takım haşereler varsa da, haşereleri kapı dışarı etmek” gerektiği söyleminde bulundu.

Katılım çok düşüktü…

Yaklaşık bin kişinin katıldığı açık hava toplantısında, Beylikdüzü Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Taner Çetin’in kısmen sunuculuk yapması dikkat çekti

Saygısızlık diz boyu!

 Konuşmaların ardından yapılan görsel şovla birlikte, CHP 3. Bölge Milletvekili ve Milletvekili adayları ile örgüt yöneticileri birlikte sahneye davet edilerek toplantı sona erdirildi.

1 Kasım Genel Seçimleri için sahaya inildiği bir toplantıda partinin Milletvekili adaylarının tek tek anons edilip kitleye tanıtılmaması karşısında bazı partililer rahatsız oldu ve “Toplantı Ekrem Şov’a dönüştü, biz de alet olduk. Genel seçim mi var, yerel seçim mi var anlayamadık. Saygısızlığın bu kadarına da pes” dediler.

TELAT ÇABUK
www.bizimbakis.com

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV