banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

İmamoğlu'nun makyaj masrafı ortaya çıktı!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Belediye Hesaplarına Makyaj yapılsın diye mi! 2 milyon 52 bin lira danışmanlık ücreti adı altında FETÖ'den tutuklanan Erkan Karaarslan'la anlaştı..

21 Eylül 2016 Çarşamba 19:54
İmamoğlu'nun makyaj masrafı ortaya çıktı!
banner265
İmamoğlu'nun makyaj masrafı ortaya çıktı!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Belediye Hesaplarına Makyaj yapılsın diye mi 2 milyon 52 bin lira danışmanlık ücreti adı altında FETÖ'den tutuklanan Erkan Karaarslan'la anlaştı..

Tek başına katıldı

Avcılar, Beylikdüzü ve Sarıyer ilçe belediyelerinden 2016 yılında Karaarslan'ın şirketlerine KDV dahil 10 milyon 329 bin lira danışmanlık ihaleleri verildiği belgelendi. Bu üç belediyenin bu yıl içinde yaptığı 8 ihaleye Karaarslan'ın şirketlerinin tek başına katıldığı tespit edildi.

Avcılar Belediyesi'nin 3 milyon 79 bin, Sarıyer Belediyesi'nin 6 milyon 622 bin, Beylikdüzü Belediyesi'nin ise 2 milyon 52 bin lira Karaarslan'a danışmanlık ücreti adı altında para ödediği ortaya çıktı.


İhalelerin iptali gündemde

Erkan Karaarslan'ın FETÖ'den tutuklanmasının ardından üç belediyeden aldığı ihalelerin iptali gündeme gelirken, belediyelerden konuyla ilgili açıklama yapılmadı.

Öte yandan Karaarslan'ın başında bulunduğu şirketlere kayyum atanacağı iddia edildi. Mersin Cezaevi'nde tutuklu bulunan Karaarslan'ın ailesinin yaşadığı Ankara'daki Sincan Cezaevi'ne nakliyesini istediği kaydedildi.

BEYLİKDÜZÜ İHALESİ DAHA ÖNCE ORTAYA ÇIKTI

Erkan Karaarslan'ın, daha önce CHP'li Beylikdüzü Belediyesi'nden 1 milyon 757 bin lira ihale aldığı ortaya çıkmıştı.
Karaarslan'ın CHP'li belediyelerden yaptığı soygunun 5 milyon lirayı aştığı kaydedilirken, İstanbul Beylikdüzü'nün Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun FETÖ'den tutuklanan Erkan Karaarslan ile 1 milyon 754 bin liralık danışmanlık anlaşması yaptığı öğrenilmişti. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 15 Temmuz darbe girişimi öncesi yurtdışına gitmesi de kafalarda soru işaretlerine neden olmuştu.



Makyöz Tutuklandı!

Erkan Karaarslan'ın sözleri olayın içler acısı durumunu devlet kurumlarının içinin nasıl boşaltıldığını gözler önüne seriyor.

FETÖ'cü Danışman Erkan Karaarslan'ın şok eden açıklamaları..

Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/ PDY) yönelik soruşturma kapsamında, Tutuklanan Erkan Karaarslan'ın şok görüntüleri..

Erkan Karaarslan Belediyelerde işlerin nasıl yürütüldüğünü bu itiraf gibi videosunda anlatıyor...



-Erkan Karaarslan

Ama gelip incelemesinler diye  derince belediyesi hesaplarını denetim yapılmasın diye dün ve ondan önceki gün arkadaşlarımızla bereber mali raporlarda riski azaltan riski düşürten bir takım çalışmalar yaptık bundan sonrasını bilmiyorum hayırlısı risk esaslı  bir denetim modeli var hesaplarda ki bazı veriler risk içeriyor bunları düşürdügümüz zaman denetimde eşit değerin altında kalıp denetim yapılmama ihtimali var onu görecez onun için dün ve evvelsi gün bir takım çalışmalar yürüttük ama işin doğası geregi risk içeren alanlar var derince belediyesinde ödenekti çok yogun kullanımlı avansların yoğun kullanıldığı bir takım bazen kredi olarak kaydedilmiş olması emanetlerde yüksek rakamlar takipte olan 10 milyon civarında bir borç alacak uzun ve büyük rakamlarda kamuya olan borçlar yani ciddi bir boç var aktifte belirli bir rakam ödenmeyen ciddi bir borç bütün bunlar gelin beni denetleyin diye bağırıyor raporlarda  lütfen gelin denetleyin biz hiç kural mevzuat tanımıyoruz diye rapor üzerinde hususlar var.

Bunların bir kısmını biz makyajladık çekimler biz de kalsın zaten sayıştayla aramızda sıkıntılar var bir de böyle seyleri duyarlarsa iyice sıkıntıya gireriz.Bir kısmını makyajladık . Ama mesela sizin işte 232 çene suyu denen alacağınız var bu alacak rakam  çok doğru değil bu 232 gelin beni denetleyin diyor falan filan bakacaz görecez bu denetim olmasın diye bir takım çalışmalar yaptık,ama açık söylemek gerekirse derince belediyesinde etkili bizim bildiğimiz kural setlerinde bir denetim yapılırsa hepimizin çok başı ağrır. çünkü bildiğiniz  türk belediyecilik sistemi alanlarında olduğu gibi bnu alanlar sizde içselleştirilmiş değil.henüz taşınıl mal yönetmeliği uygulanıyor değil taşınmaz mal yönetmeliği uygulanıyor değil.gelirde çok önemli boşluk alanlar var çok ciddi gelirlerde  ben derince belediyesini tanıdığımı düşünüyorum iç kontrol ilişkin hiç bir şey yapılmadı hiç bir çalışma yok giderlerde de aslında bakıldığında bir takım problemler olduğunu söyleyebiliriz. Diyor...

Kadir Topbaş hakkında FETÖ’den suç duyurusu

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV