banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Albatros Eylemi Yapıldı!

Büyükçekmece Albatros Parkı Eylemi Büyükçekmece halkının protesto görüntülerine şahit oldu.

30 Nisan 2017 Pazar 02:40
Albatros Eylemi Yapıldı!
banner264
Albatros Eylemi Yapıldı!

Büyükçekmece Albatros Parkı Eylemi Büyükçekmece halkının protesto görüntülerine şahit oldu.

Büyükçekmece Albatros Parkının Demir Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. - SKY Investment Group Gayri Menkul Ticaret A.Ş Ortaklığına 160 milyon 30 bin lira bedel karşılığı satıldı. Büyükçekmece sahilinde yer alan Albatros parkı diye bilinen 516 ada 5 parselin satışı son yapılan ihale ile gerçekleşti. 11 Nisan 2017 tarihinde gerçekleşen ihalede, yaklaşık 30 dönümden oluşan arazi satıldı.

Beylikdüzü Tabela

Ulusal TV kanallarının Ana Haber bültenlerine yansıyan satış haberleri Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün tedirgin etmiş kendini savunmak için canlı yayınlara konuk olmuş fakat söylediği her söz olay olmuş gaf üstüne gaflar yapmıştı.

29 Nisan 2017 Cumartesi günü Büyükçekmece Albatros parkında eylem yapıldı. STK'ların ve Albatros Protestocularının  eylemine Beylikdüzü Platformu ve Bakırköy Çevre derneğide destek verdi.Eylemciler basın açıklaması yaparak haksız satış ve haksız işgalle alakalı yapılan açıklama sonrası platformlar toplantı yaparak gerekli yasal işlemlerin yapılabilmesi için beyin fırtınası yaptı.

Albatros Parkı İçin Hukuk platformu hafta içi çalışma yapma kararı aldı.Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve satışı yaptığı firmaları zor günler bekliyor...

Basın Açıklaması Video




albatros


tabela

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 2 yorum mevcut

    • hasan abi 7 yıl önce yorumlandı

      büyükçekmece rantı önledi darısı beylikdüzü esenyurt bölgelerinde olan rantçılarla savaşa bu ülke insanı kadar duyarlı millet yok haydi heryere gidelim bu eylemleri yapalım rantlar çıkarlar bitsin.

    • sevda nar 7 yıl önce yorumlandı

      eyleme gelemedim çocuğum rahatsız ama orda olmak isterdim büyükçekmece halkı ağaçlarına parkına sahip çıkar umarım yıkılmaz yakılmaz yok edilmez :( :(

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV