banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Büyükçekmece Belediyesinden Eylemcilere Şafak Baskını

CHP’li İstanbul Büyükçekmece Belediyesi, polisle birlikte Albatros Parkı’nda nöbet tutan eylemcilere şafak operasyonu düzenledi.

01 Ekim 2015 Perşembe 15:50
Büyükçekmece Belediyesinden Eylemcilere Şafak Baskını
banner322
Büyükçekmece Belediyesinden Eylemcilere Şafak Baskını
CHP’li İstanbul Büyükçekmece Belediyesi, polisle birlikte Albatros Parkı’nda nöbet tutan eylemcilere şafak operasyonu düzenledi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün kamuoyuyla paylaştığı ve ‘direnişçi gençliğe adadığını’ söylediği seçim bildirgesinin üzerinden bir gün bile geçmeden CHP’li Büyükçekmece Belediyesi, polisle birlikte Albatros Parkı’nda nöbet tutan eylemcilere şafak operasyonu düzenledi.

Belediyenin ‘kendi mülkü’ ilan edip, otel için ranta açtığı Albatros Parkı’nı ‘sattırmayacağız’ diyerek, bir aydır nöbet tutan eylemciler güne baskınla uyandı.



Zabıtalar ve polis iş araçlarıyla içeri girerek direniş çadırını söktü, dört eylemci gözaltına alındı. Belediye ekipleri saldırının ardından parkın kapısına kilit vurdu ve bir zabıta aracı bırakarak çekildi. ‘Diren Büyükçekmece’nin çağrısıyla eylemciler yeniden park önünde toplanılmaya başlandı.

Diren Hasan Akgün!


beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 3 yorum mevcut

    • Nur 9 yıl önce yorumlandı

      doyamadılar

    • Selanik li 9 yıl önce yorumlandı

      Biz bu topraklarda doğduk bu toplarda büyüdük ve topraklarda ölücez ama sen Başkan sen bu topraklara ayak bile basamıyacaksın seçim bile kurtaramıycak seni

    • sunay 9 yıl önce yorumlandı

      haydi hasan akgün yık kır geçir parçala kim tutar seni chp olarak yanındayız demiyeceğiz seçimde seni istemiyoruz

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV