banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

CHP li başkan “ Kamu hizmetini engellemiş “

Hasan Akgün söktüğü baz istasyonunu geri kuracak ! Gazeteci Dursun Boran’ın baz istasyonu savaşı devam ediyor. İstanbul B.Çekmece Alkent 2000 Mahallesi Çamlıca..

22 Aralık 2015 Salı 00:16
CHP li başkan “ Kamu hizmetini engellemiş “
banner229

Hasan Akgün söktüğü baz istasyonunu geri kuracak !


CHP li başkan “ Kamu hizmetini engellemiş “

Gazeteci Dursun Boran’ın baz istasyonu savaşı devam ediyor. İstanbul B.Çekmece Alkent 2000 Mahallesi Çamlıca Bulvarı Dilfeza Sokak daki villasında cep telefonu sinyalleri, iyi çekmediği için, yazılarını, haberlerini yazamayan. İnternete giremeyen, cep telefonuyla konuşamayan Dursun Boran. Vodafone Genel Müdürlüğünden talep edip, çatısına 2014 de baz istasyonu kurdurdu. Binlerce telefon abonesi, mahalle sakinide bölgede rahat haberleşmeya kavuştu. Bedaş da senede 5-6 bin TL elektrik parası kazanmaya başladı. Deprem, sokak olayları, sel baskını vs. olaylarda rahat haberleşme imkanı yaratıldı.


Sözde Çamlıca Sitesi E. Başkanı Mustafa Koldamca vekaleti ile Av. Poyraz Uçkay, İstanbul BTK bölge müdürlüğüne baz istasyonunu şikayet edip, sökün dedi. Bilgi Teknolojileri Kurumu. Hayır sökülmez. Ulaştırma Bakanlığı olarak kanuni izin verilmiş. Herşey kanuni, sağlığa zararlı durum yok dedi. Talebi reddetti.

Bu defa CHP li Belediye Başkanı Hasan Akgün’e gittiler. Dursun Boran, girişteki kaçak kapıları, bekci kulübelerini, sosyal tesisdeki kaçak kadın, erkek saunaları yıktırdı. Biz bir şey yapamadık. Sende çatısında baz istasyonu varmış. Onu sök dediler. ( Baz istasyonunuda işine son verilen 6 bin TL maaşlı sözde site müdürü Tahsin Özden yönetime bildirdi. 26 Ocak 2014 de villası soyulan Boran’ın bahçesine, geldiği sırada gören Tahsin, maden bulmuş gibi emrinde çalıştığı Koldamca ya haber vermişti.)


Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü 20.08.2015 saat 13.00 de Boran’a  ihtarname yaptı. 18.08.2015 tarih 824088 sayılı başkan yardımcısı Erdem Sunaçoğlu imzalı, yazıda belediyeden izin alınmadan kurulan baz istasyonunun 5 gün içinde kaldırılması.


Aksi halde 3194 sayılı İmar Kanununun 42 ve 32. maddelerine istinaden para cezası ve yıkım kararının Encümence alınacağı. TCK ( Türk Ceza Kanunu ) 184. maddesince savcılığa kaçak yapıdan suç duyurusunda bulunulacağı, encümen kararını yerine getirilmemesi halinde yıkımın belediyece yapılacağı masrafların bina sahibinden tahsil edileceği, ” TEHDİTKAR ” şekilde yazıyordu.

Boran 5 gün dolmadan Vodafone. Anteni söktürdü. Derhal Cumhurbaşkanı, Başbakan, Ulaştırma Bakanlığına şikayet etti. Haberleşme hürriyetim gasp edildi. Derhal baz istasyonunu kurun. Belediye başkanı hakkında  işlem yapın dedi.

HABERLEŞME GENEL MÜDÜRÜ DERHAL ANTENLERİ KURUN !

Ulaştırma Bakanı adına Haberleşme Genel Müdürü Mustafa Koç 19 Kasım 2015 tarih. 77078 sayılı B.Çekmece Belediyesine talimat yazdı. “ Kamu hizmetini engelliyorsunuz. Derhal sökülen istasyonun kurulmasını sağlayın “ dedi.

5809 sayılı Elektronik Haberleşme Kanunu ve ilgili mevzuat kapsamında “ KAMU HİZMETİ “ niteliğinde kabul edilen mobil haberleşme hizmetleri, BTK ile imtiyaz sözleşmeleri ile yetkilendirilen işletmeler ( GSM şirketleri) marifetiyle kamu adına yürütülmektedir. Denen yazıda ayrıca, bir daha baz istasyonlarını engellemekten kaçının dendi.


BORÇLAR KANUNUNA GÖRE DURSUN BORAN’A TAZMİNAT ÖDEYECEKLER.

Baz istasyonu söktüren sözde çamlıca sitesi BK 49 maddesine göre Dursun Boran’a zarar verdikleri için 15 bin TL tazminat ödeyecekler. Kanun şöyle diyor :

Borçlar Kanunu MADDE 49 : Sorumluluk - Kusurlu ve hukuka aykırı bir fiille başkasına zarar veren, bu zararı gidermekle yükümlüdür. Zarar verici fiili yasaklayan bir hukuk kuralı bulunmasa bile, ahlaka aykırı bir fiille başkasına kasten zarar veren de, bu zararı gidermekle yükümlüdür. 


BAZ İSTASYONUNU SÖKTÜRENLER. SOSYAL TESİS SAUNASINA BAZ İSTASYONU TAKDIRDI.

Sözde site Boran ın çatısında bz istasyonunu söktürmek için dilekçe verirken. Çamlıca sosyal tesisleri saunasına baz istasyonu koydurmak için Turkcelle müracaat etmişler.

Resimde , Ulaştırma Bakanlığının Dursun Boran sökülen baz istasyonu derhal kurun diyen 2 sayfalk resmi talimatı ve sözde sitenin saunaya baz istasyonu kurdurmak için yaptığı müracaat görülüyor.








beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV