banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Hasan Akgün'ün CHP den ihracı istendi !

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve mahalli idarelerden sorumlu genel başkan yr. Veli Ağbaba'ya mail gönderen gazeteci Dursun Boran. Adı yolsuzluklara bulaşmış B.Çekmece Belediye başkanı H.Akgün'ün partiden ihracını istedi.

03 Aralık 2015 Perşembe 13:57
Hasan Akgün'ün CHP den ihracı istendi !
banner322
Hasan Akgün'ün CHP den ihracı istendi ! 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve mahalli idarelerden sorumlu genel başkan yr. Veli Ağbaba'ya mail gönderen gazeteci Dursun Boran. Adı yolsuzluklara bulaşmış B.Çekmece Belediye başkanı H.Akgün'ün partiden ihracını istedi.

Akgün ve yardımcılarının, Sosyal Demkokrat partiye yakışmayan, tutum ve davranışlar içinde olduğunu , bir mahallenin kurtarılmış bölge, site gibi gösterilip, yönetilerek trilyonlarca lira aidat vurgunu yapıldığı belgelerle anlatan ve Akgün'ün buna zemin hazırlayıp menfaat temin ettiği iddialarının belgelerini sunan Boran. Önümüzdeki günlerde TBMM de Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP gurup başkan vekili ile görüşecek.

İÇİŞLERİ BAKANI EFKAN ALA DEVREDE..

Adı yolsuzlukla anılan. Özek Kalem Müdürü Hasan Akkuş kurşunlanan. 2 başkan yardımcısı ( Nuraydın Sak ve Reşat Akçay ) Eresin Hotel sahibi Bircan Eresin den 500 bin dolar rüşvet alırken organize polislerince suç üstü yakalanıp tutuklanan bir belediye başkanının CHP de olması skandaldır diyen Boran. 
İçişleri Bakanı Efkan Ala'dan da derhal soruşturma başlatılıp Akgün ün görevden alınmasını talep etti. 

İşte o mail: 
From: dursun....@......com
To: ozelkalem@chp.org.tr
CC: veliagbaba@hotmail.com
Subject: B.Çekmece Belediye Bşk Hasan Akgün ihracı
Date: Wed, 12 Nov 2014 16:17:24 +0000

Sn Kemal Kılıçdaroğlu                                Sn Veli Ağbaba                       12.11.2014
 CHP Genel Başkanı                                    CHP Genel Başkan Yr.
                                                                        Malatya Milletvekili

Konu : İstanbul B.Çekmece Bel Bşk. Hasan Akgün'ün ihracı.

İstanbul Büyükçekmece CHP li Belediye Başkanı Hasan Akgün. Kanunsuz, Anayasaya aykırı eylemleri ile suç işlemeyi adeta alışkanlık haline getirmiş. Aşağıda ki haberde göreceğiniz gibi, 24.10.2000 de Belediye Meclisi Kararıyla MAHALLE olan Alkent 2000 nin site gibi yönetilmesine , çete vari oluşumlara göz yummakta. 

Dolaylı destek vermekte. Hakkında B.Çekmece Adliyesinde açılmış 50 civarında dava. 10 civarında, görevi kötüye kullanmak, ihaleye fesat karıştırmak vs den mahkumiyeti var. Bu davaların bazıları Yargıtayda. 
Bir yer hem site hem mahalle olmaz. Alkent 2000 sitesi adı ile kurulan yer. 24.10.2000 de kendi imzasınında olduğu meclis kararıyla aynı adla MAHALLE oldu.

Buna rağmen bağımsız parsellerde kurulu 2 katlı villa sahiplerinden ayda 2 bin TL ( Asgari Ücretin 2 katı ) Senede 24 bin TL . Total da 10 trilyon TL aidat adı altında para toplanıyor. Oysa her evin elektrik, su, doğalgaz saatleri, bahçıvanları ayrı. Sokakları Bedaş aydınlatıyor.  Çöpü Belediye topluyor. Asayişi 24 Polis sağlıyor.

Sözde site oluşumları her fırsatta Hasan Akgün den destek, akıl aldıklarını söylerken. Karşılığında bir şeyler verildiğini ima ediyorlar. Aksi olsa, neden bu kadar kanunsuzluğa bir başkan yumar? Akgün, kamuya terk yollara bariyer konmasına, mahalleye site havası verilmesine göz yummakta. Suç işleyenlere, çıkar sağlayanlara zemin yaratmakta. Oda Tv haberi aşağıda.
Bu belediye başkanın pek çok davranışı, eylemi CHP gibi halkcı partiye yakışmıyor. 2 yardımcısı Eresin Hoteli sahibi Bircan Eresin den 500 bin TL  rüşvet almaktan TUTUKLANDI. 9 ay Metris de yattı çıktılar. Tekrar aynı göreve getirildiler.
Parti müfettişlerince soruşturma açılmasını, partiden ihracını talep ediyorum. Müfettişlere bilgi ve belge vermeye hazırım.
Dursun BORAN
Gazeteci
0212 8891744
http://www.gazetevatan.com/buyuksehir-alkent-kacaklarini-bugun-yikti-668019-yasam/

Büyükşehir Alkent kaçaklarını bugün yıktı

14 Ağustos 2014 Perşembe - 0:51

 
4 sene evvel yıkım kararı verilen Alkent 2000 Mahallesi Çamlıca Bulvarı girişindeki kaçak bekçi kulübeleri ve taklar bugün saat 16.00 da yıkıldı. Mahalle site havasından kurtuldu. Yollar esnafa, halka, öğrenciye açıldı. Artık girişte kimse kimlik soramayacak.
 
9 Şubat 2010 da yıkımına karar verilen kaçak olduğu İstanbul Büyükşehir Belediyesince rapor edilen Alkent 2000 Mahallesi girişlerinde ki kaçaklar nihayet 4 sene sonra bugün saat 16.00 da yıkıldı. 
 
Büyükşehir Belediyesi 2 kepçe, 5 büyük moloz kamyonu, çok sayıda zabıta, yıkım ekibi ile 5 saatte yıkımı tamamladı.
 
CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI HASAN AKGÜN 2010 DAN BERİ KAÇAK İNŞAATI YIKMAYIP SUÇ İŞLEDİ
 
Alkent 2000 Mahallesi F 21 D, 18 B, 1 D Pafta. 226 ada 1 parsel ve 227 ada 3 parsel yol üzerinde ki İmar Yoluna yapılan betonarme kemerli tak 10 metre devlet yolu üzerine kaçak inşaat için 09 Şubat 2010 da ilk espit tutanağı yapılmıştı. Zaman kazanmak için sözde çamlıca ve 7 Tepe siteleri 7. İdare mahkemesine yürütmeyi durdurda talepli dava açmış. Mahkeme yıkıma karar vermişti. Büyükşehir Belediyesini haklı buldu.
 
Konuyu Danıştay'a götüren s.sitenin talebini 14. Daire 06.07.2011 tarih 201U10536 sayılı ara kararıyla yürütmenin durdurulması talebinin reddine karar verdi. Alkent 2000 Mahallesi 7 Tepe ve Çamlıca Bulvarı girişlerinde ki kaçak bekci kulübeleri ve demir kapıların yıkılması için hiç bir engel kalmadı.
 
Mahalle sakini gazeteci Dursun Boran şöyle dedi: " Bu kaçak bekci kulubeleri senelerdir mahalleye özel mülk site havası veriyordu.
 
Bunu fırsat bilenler mahalleyi site gibi gösterip yönetmeye çalıştılar. Bağımsız parsel üzerine kurulu 2 katlı villardan ayda 2 bin TL. Senede 24 bin TL. Sıfır km araba parası aidat topluyorlardı. Senede toplanan para 10 milyon TL civarında. 7 Tepe ve Çamlıca kısımlarından toplanan aidat (!) Yüksek gereksiz aidatlar evlerin değerini düşürdü. İnsanlar villarını ne kiraya verebildi. Ne satabildi.
Mahallede aidat olmaz! Çünkü 1987 de 7 Tepe ve Çamlıca diye 2 kısımdan kurulan Alkent 2000. Aynı adla 24.10.2000 B.Çekmece Belediye Meclisi Kararıyla mahalle oldu. Site hükmü bitti. Tapuya kayıtlı Yönetim Planı hükümsüz kaldı!
 
Yeniden Mahalleden siteye geçilmez. Buna gerekde yok. İnsanlar 3 Haziran 2001 Pazar yapılan seçimle siteyken Mahalle olmak istediklerini oylarıyla teyit ettiler. 2008 'e kadar Mahalle girişinde Anayasanın 10. Eşitlik ilkesi ve 23. Seyahat hürriyetine aykırı bariyerler vardı. Bunları Kaymakamlığa müracaat edip söktürdüm. Yolu halka açtım.
 
Mahalle olan yerde bağımsız parseller üzerine kurulu 2 katlı villaların elektrik, su, doğalgaz saatleri, bahçıvanlarının ayrı. Sokakları Bedaş aydınlatıyor. Çöpleri emlak temizlik vergisi alan Belediye topluyor. Asayişi Polis sağlıyor.
 
Ben/ insanlar, neye aidat ödeyeceğiz. Bir zarar eden, fazla kullanılmayan sosyal tesis var. Onu da satsınlar. Hiç bir kurum zararına çalışmaz. Devlet zarar eden, bankalarını, fabrikalarını, misafirhane, sosyal tesislerini satıyor. 2 havuz, küçük bir lokanta, 8-9 kişilik spor salonu, saunadan oluşan tesisler senelerdir zarar ediyor.
 
Milletten zorla para toplayıp işletmeye açık tutuyorlar. Neden satmıyorlar? Yöneticilikleri bitmesin diye. Kimse aidat ödemesin. Hukuk savaşı versin. Mahallenin sosyal tesisi olmaz. Orası sitelikten çıktı. Yollar devletin. Geçen sene apar topar yönetim planı yapmak, kamuya terk sokaklara kanunlara aykırı bariyer koyarak Mahalle, site olmaz. Yapılan yönetim planının iptali için açtığım dava 1. Sulh Hukuk Mahkemesi'nde devam ediyor. Devletin kurumlarından her türlü hizmeti ücretsiz alıyor insanlar. Muhtarın olduğu yerde, yönetime ihtiyaç yok. Bariyerlerde yakında sökülecek. Sökülmek zorunda "
 
SİTE MÜDÜRÜNE 6 BİN TL ( 3 BİN $ ) MAAŞ OLUR MU?
 
Dursun Boran, geçen ay işine son verilen site müdürü Tahsin Özden'e asgari ücretin 9-10 katı ayda 6 bin TL maaş verilmesi bir skandaldır. Cebir ile toplanan trilyonlarca liranın nasıl hovardaca harcandığını spatı dedi. Bu reziliklerden biri.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 4 yorum mevcut

    • Ali yalçın 8 yıl önce yorumlandı

      Bu buz dağının görünen kısmı bir de içeri girin basın yediriliyor hiç bir şey yazmıyorlar
      1, Büyükçekmece park olup da içinde cafe veya restaurant veya büfe olmayan bir tane park gösteremessiniz bunlarda Parkı zapt etmiş adı park fakat işletme tamamı işletmeci tarafından zapt edilmiş
      2. Sahilde denize. Girmek mümkün değil site önünde ve sitenin terk etti Deniz kenarlar 6 m2 büfe işletmesi adı altında 500m2 hatta 2000m2 gasp edilmiş işletmeler şezlong ve şemsiye parası verilmektedir Deniz kenarı ve park alanları işletmecileri ,{ balıkçı ismet ve festival Cafe ) oda yetmemiş Deniz'i doldurup bunlara iskele şeklinde yerler açılmıştır
      3. Halk pazarı yeri yıkılmış konut ve en çok imarlı alan yaratılarak kendi kendilerine satılmıştır
      4. Akçan'sa OKULU yanındaki okul arsası 30 yıllığına kendi kendilerine peşkeş çekilip özel iki adet bir yıllık kirası ile okul yapılmış 29 ay kira geliri getiren kendilerine rant sağlanmıştır
      Bunlar bellidir ve bilinir kimlerle ortaklaşa yapıldığıda bilinir her taşın altında bu rantcılar var fakat nerede devlet nerede halk bir Başkan'ı 25 yıl Başkan 8 yıl da Başkan yardımcısı yaparsan CHP anlatmaya çalıştık yine sıraya sokup şey etmediğine sevinelim yazıklar olsun

    • serdar argun. 8 yıl önce yorumlandı

      partiler üstü bir başkan. bas bas paraları leylaya yapmış chp den başkan olmuş önden chp li içi akp li rantiyenin yarısı nereye gidiyor.senelerdir imar yolsuzu. gelen müfettişler bile gıdığından öperim diyenleri gördüm..rahat olun bir mok olmaz...para para para...

    • oğuzhan şişmanoğlu 8 yıl önce yorumlandı

      allah sn başkanımız ve özel kalem müdürümüzden razı olsun başlarına zeval vermesin..büyükçekmeceli gençler

    • Reşit öz 8 yıl önce yorumlandı

      çetelik suç.efkan ala derhal görevden almalı. chp ihraç etmeli

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV