banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Beylikdüzü'nde yeşil alan katliamı

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ağaç ve Yeşil alan katliamları yapmak için direniyor. Beylikdüzü Halkı yeşiline ağaçlarına sahip çıkıyor. Ekrem İmamoğlu olay yerine gelemedi...

30 Ağustos 2016 Salı 06:02
Beylikdüzü'nde yeşil alan katliamı
banner311
Beylikdüzü'nde yeşil alan katliamı

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ağaç ve Yeşil alan katliamları yapmak için direniyor. Beylikdüzü Halkı yeşiline ağaçlarına sahip çıkıyor. Ekrem İmamoğlu olay yerine gelemedi...

Beylikdüzü Platformu öncülüğünde halkın tepkisi ile yeşil alan katliamı durduruldu.

Beylikdüzü Büyükşehir Mahallesi Atrium Parkında bulunan yeşil alana belediye ekiplerince temel atmak için yapılan kazıya Vatandaşlar ve Beylikdüzü Platformu üyeleri engel oldu.

Büyükşehir mahallesi Atrium park yeşil alan işgaline ve ağaç katliamına sahne olacaktı. Vatandaşların olaya tepki göstermesi ve çalışan iş makinasını durdurması ağaçların yıkılmasına ramak kala durduruldu.Ağaçların kökleri dışarıda kaldı kurumaları için zemin hazırlandı.

Vatandaşlar burasıda peşkeş çekilecek muhtarlık diyorlar ama kesin bir cafe, çay bahçesine verecekler diye sitemlerde bulundular.Olayların sürdüğü sırada olay yerine ilk belediye yi temsilen bir inşaat mühendisi gönderildi fakat konuyla ilgili tatmin edici açıklama yapamadı bu esnada iş makinası kalabalığın artması ile ağaçların dallarına zarar vere vere bölgeden çıktı.

Çevrede toplanan halk,  belediye çalışanlarına ve Ekrem İmamoğlu'na ateş püskürdü. Olaylar üzerine belediyeden gelen yetkililer buranın muhtarlık binası olacağını söyledi. Mahalle halkı ;

"Zaten muhtarlığımız var."
"Başka yapacak yer bulamadınız da yeşil alanın içine mi yapıyorsunuz? "
"Beylikdüzü'nde yeşil alan bırakmadınız."
"Her yeri betonlaştırıyorsunuz biz size bunun için mi oy verdik."
"Elim kırılsaydı bu adama oy vermeseydim"  diyerek tepkisini dile getirdi.


İMAMOĞLU HALKIN İÇİNE GİRMEKTEN ÇEKİNDİ

Gezi Parkı Direnişçisi Ekrem İmamoğlu Taksim'de Ağaç ve Park sever kendi ilçesinde Parkı İşgal eder durumda olması siyasetin kirli yüzü olarak tarihe geçti.



Resimde : Taksim gezi parkı için Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu direnişe destek yürüyüşünde...

100 metre uzaklıktaki konser alanında inceleme yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu halkın tepkisinden korkarak yeşil alan katliamı yapılan bölgeye gelemedi. Bölgedeki bir kaç kişinin kendisini arayarak çağırmasına rağmen İmamoğlu konser alanını da terk etti. Bunun üzerine vatandaşlar "her zaman halkımın içinde olacağım" diyerek bizden oy aldı "yüzünü göremez olduk" dediler.

Diren Beylikdüzü!

VATANDAŞA MOBBİNG YAPTILAR

Belediye birimlerinden gelen bazı kişiler tepki veren halkın fotoğraflarını çekerek halkı taciz ettiler.  Protestoya katılan vatandaşlardan birinin aracının kelebek camı kırılırken diğerinin de  kapısı boydan boya çizildi.

Bir vatandaş "Ekrem bey eğer muhtarlığı illa yeşil alana yapacaksa, evinin önünde işgal ettiği 3 dönüm yeşil alana yapsın halk yararlansın" diyerek tepkisini gösterdi.

Tepkili vatandaşlar kazılan alanı küreklerle kapatmaya çalışırken belediyenin ilgili müdürü alana geldi. Müdür tepkili vatandaşları ikna etmek için konuşmalar yapsa da başarılı olmadı. Tepkilere daha fazla dayamayan belediye geri adım atarak kazılmış olan yeşil alanı tekrar kapatmak zorunda kaldı.

Facebook Canlı Yayınımız



Video Full Görüntüler




Beylikdüzü Belediyesi Yalan mı Söyledi!



Ekrem İmamoğlu Taciz Altında Ezildi!






beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 2 yorum mevcut

    • ahmet 8 yıl önce yorumlandı

      aynı parti üyesi biri olarak bu rezaleti kınıyorum festivali gölgede kalacak bu kadar olay ayyuka çıktı başkan kime çalışıyor ne yapıyor anlamadım partimizi de rezil ediyor

    • suna gül 8 yıl önce yorumlandı

      ekrem imamoğlu uyanık çıkmış 30 ağustos öncesi uyanıkça bir girişim ört pas edilir konuşulmaz diye yılın uyanık başkanı

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV