banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

CHP Albatros'ta Ağaç Katliamına Suskun Kaldı!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün Çevrecilerin Albatros Parkına ağaç dikimine “Nuh dedi Peygamber demedi!” CHP genel merkezi milletvekillerince arandı ama CHP Ağaç katliamına göz yumacağının, Rant’a ve Yolsuzluğa sessiz kalacağının sinyalini verdi.

05 Ekim 2015 Pazartesi 13:25
CHP Albatros'ta Ağaç Katliamına Suskun Kaldı!
banner322

CHP Albatros'ta Ağaç Katliamına Suskun Kaldı!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün Çevrecilerin Albatros Parkına ağaç dikimine “Nuh dedi Peygamber demedi!”  CHP genel merkezi milletvekillerince arandı ama CHP Ağaç katliamına göz yumacağının, Rant’a ve Yolsuzluğa sessiz kalacağının sinyalini verdi.

Albatros'ta çevre eylemcilerine fidan müdahalesi

Büyükçekmece Belediyesi'nin Albatros parkında ki otel ve rezidans projesine karşı çıkan çevreciler protesto gösterisi yaptı. Kesilen ağaçların yerine yenilerini dikmek isteyen grupla polis ve zabıta arasında arbede yaşandı. Arbede sırasında arada kalan bazı göstericiler zor anlar yaşarken polisin biber gazı kullandığı görüldü.

Büyükçekmece Albatros’a koruluk alana yapılması planlanan belediyenin otel ve rezidans projesine karşı ‘direniş’ başlatan 'Diren Büyükçekmece Platformu' üyeleri ve bölge sakinlerinden oluşan yaklaşık 200 kişilik protestocu grup öğlen saatlerinde Albatros Mevkii'ndeki 27 dönümlük belediyeye ait alanın önünde toplandı.

Ağaçların kesildiği alana otel ve rezidans yapılacağını belirten çevreciler, bir süre horon tepip sloganlar attı.

Mahalle Muhtarına Bile Saygısızlık Yapıldı!

Atatürk Mahallesi Muhtarı Alkış Barış elinde çam ağacı fidanı ile tel örgülü kitli alan önünde dura kaldı. Büyükçekmeceliler şokta burası kamp yeri idi 2013 de bir sürü fidan ekildi o fidanları kim neden söktü diye feryat etti.

CHP ’Lİ MİLLETVEKİLLERİDEN DESTEK

Eyleme CHP İstanbul Milletvekili Dr. Ali Şeker ile CHP Milletvekili adayı Melda Onur da destek verdi. Yaklaşık 100 kişilik grup  "Bu daha başlangıç mücadeleye devam", "Albatros yeşildir yeşil kalacak" sloganlarıyla yürüyüşe geçti.


ZABITA VE POLİS GRUBUN ÖNÜNÜ KESTİ

"Ellerinde fidan ile giden çocuklara polis gazla karşılık verdi."

Grubun önü zabıta ve polis tarafından kesildi. Eylemcilerin alana girmesine izin verilmedi. Kısa süren bekleyişin ardından eylemciler tekrar alana girmeye çalıştı. Bunun üzerine eylemcilerle önce zabıta sonra da polis arasında arbede yaşandı. Arbede sırasında arada kalan bazı göstericiler zor anlar yaşadı. Bu sırada polisin biber gazı kullandığı görüldü. Kısa süreli müdahalenin ardından eylemciler geri çekildi.

CHP'li vekil Ali Şeker, konunun takipçisi olacaklarını belirterek, "Partimiz de takip ediyor. Gereken mücadele istekleriniz konusunda katkı sunacağız. Kimsenin başına bir şey gelmesin. Kimsenin canı yanmasın. Genel başkanımız da bu konunun takipçisi" dedi.

 

HASAN AKGÜN’E BÜYÜK TEPKİ

CHP milletvekili adayı Melda Onur ise "Biliyorsunuz bizim belediye. Bu konuyla ilgili arkadaşlarla görüştüm. Bir rapor da yazıyorum. Ama kısaca belediye özel arazisine istediği şeyi yapar mı? Hayır belediye müteahhit değil" şeklinde konuştu.

Eyleme katılan vatandaşlar ise, Büyükçekmece'nin CHP'li belediye başkanı Hasan Akgün'e tepki gösterdi. Müdahalenin ardından oturma eylemi yapan vatandaşlar forum gerçekleştirdi. Görüşlerin değerlendirilmesi sonucunda Salı günü saat 19.00'da CHP İl Başkanlığı önünde eylem yapılması kararlaştırıldı.

 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 2 yorum mevcut

    • satılmış dede 9 yıl önce yorumlandı

      Valla ben chp zihniyetini çözemedim genel başkan meydanlarda yalan mı söylüyor şimdi sanırım chp kan kaybediyor gider ayak rantlari toplayabiliriz dediler sanırım Allah sabır versin...

    • Suat yanar 9 yıl önce yorumlandı

      Helal olsun Akgün bu ne aymazlik verdiğimiz oyları düşündükçe kahretsin dedim defalarca hani çevreye duyarlı baskandin hani ağaç doğa severdin demekki hersey göz boyamaymis demekki hersey oy alıp rantı çıkaran kadarmış 5 yıl çok şey duyduk ama bu kadarını yapmaz dedik. Akçay kefenini giydi gitti anladın sen başkan kefenini cebi yazikkkk

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV