banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

ABD, PKK'yı maaşa bağlamış

Terör örgütü PKK'nın bir numaralı hamisi ABD, örgüte desteğini sürdürüyor.

17 Ocak 2024 Çarşamba 10:26
ABD, PKK'yı maaşa bağlamış
banner291
ABD, PKK'yı maaşa bağlamış

Teröre finansman desteği ifşa oldu

Terör örgütü PKK'nın bir numaralı hamisi ABD, örgüte desteğini sürdürüyor. Hainlere silahtan mühimmata, eğitimden tatbikata her alanda destek veren ABD'nin terör örgütü PKK'ya “yardım” adı altında her ay 12 milyon dolar nakit para verdiği öğrenildi.
Terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonlar devam ederken, ikna edilerek, teslim olan teröristlerin verdiği ifadeler, terörün finansmanı konusunda ilginç gerçekleri ortaya çıkarıyor.
Irak'ın Süleymaniye kentinden kaçarak Türkiye'ye ulaşan örgüt üyesi terörist T.B.'nin güvenlik güçlerine verdiği ifadeye ulaşıldı.

T.B'nin verdiği bilgilere göre ABD, istihbarat desteğinin yanı sıra örgüte "yardım" adı altında her ay 12 milyon dolar nakit para veriyor.





PARA BAYIK'IN KONTROLÜNDE

T.B, ABD'nin özellikle Türkiye'nin hava harekatı istihbaratını veren ABD'nin, örgüte her ay 12 milyon dolar nakit para verdiğini söyledi. T.B. verilen paranın terörist başı Cemil Bayık'a bağlı örgütün sözde genel maliye birimi sorumlusu Alişer kod adlı terörist tarafından kontrol edildiğini itiraf etti. ABD tarafından verilen nakit para, örgüt mensuplarına seviyelerine göre 50-100-120 ve 150 dolar olarak belirlenen maaşlar şeklinde dağıtıldı.
FRANSA BAŞI ÇEKİYOR

Terör örgütüne yurt dışından da para geldiğini aktaran terörist T.B., özellikle Avrupa'da sözde "halk" adına toplanan yardım kampanyalarından gelir temin ettiklerini söyledi.

Fransa'nın sadece güneydoğu bölgesinde PKK için yılda iki milyon Euro toplandığı tahmin ediliyor. Paris'te de "devrim vergisi" adı altında haraç toplandığı belirtildi.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV