banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

TRUMP: BU HAREKET SADECE BAŞLANGIÇ

ABD Başkanı Donald Trump, 4 yıllık görevinin ardından video mesajla veda etti. Trump veda mesajında dikkat çeken ifadeler kullanırken, "Bu hareket yalnızca bir başlangıç" dedi.

20 Ocak 2021 Çarşamba 10:51
TRUMP: BU HAREKET SADECE BAŞLANGIÇ
banner291
TRUMP: BU HAREKET SADECE BAŞLANGIÇ

ABD Başkanı Donald Trump, 4 yıllık görevinin ardından video mesajla veda etti. Trump veda mesajında dikkat çeken ifadeler kullanırken, "Bu hareket yalnızca bir başlangıç" dedi.
ABD Başkanı Donald Trump, görevinin son gününde bir veda mesajı yayınladı. Biden’ın yemin törenine katılmayacağını açıklayan Trump, yeni yönetime isim vermeden başarı diledi.
Trump, “ABD'nin 45'inci Başkanı olarak görev süremin sonuna gelirken karşınızda birlikte başardıklarımızın haklı gururuyla duruyorum. Buraya gelme amacımızı hayata geçirdik hatta çok daha fazlasını yaptık. Bu hafta yeni bir yönetim yemin ederek göreve başlıyor. ABD’yi güvende ve refah içinde tutmayı başarmaları için dua edeceğiz. Onlara en iyi dileklerimizi yolluyoruz ve şans diliyoruz” dedi.

‘ABD BANA ÇOK ŞEY VERDİ’

Dört yıl önce Washington'a geldiğinde siyaset dünyasının dışındaki başkanlardan biri olduğunu belirten Trump, “Ben kariyerimi bir siyasetçi olarak değil, açık gökyüzüne bakan ve sınırsız olasılıkları hayal eden bir emlak kurucusu olarak geçirdim. ABD’de dikilmesi gereken yeni zirveler olduğunu biliyordum. ABD bana çok şey verdi, ben de ona bir şeyler vermek istedim” diye konuştu.

BAŞARILARINI SIRALADI

Trump, yönetiminin başarıları arasında vergi reformu yasalarını, istihdam karşıtı uygulamaların kaldırılmasını, Trans Pasifik Ortaklığı ve Paris Anlaşması'ndan çıkılmasını, NAFTA anlaşmasının değiştirilmesini, Çin'e uygulanan gümrük vergilerini gösterdi.

‘GÜNDEN GÜNE BÜYÜYECEK’

Trump konuşmasının bitiminde dikkat çekici mesajlar verirken, “Yeni yönetime görevi devretmeye hazırlanırken bilmenizi isterim ki başlattığımız hareket yalnızca bir başlangıç. Daha önce bunun gibi bir şey görülmedi. Bir ülkenin halkına hizmet etmesi inancı artık azalmayacak, aksine günden güne büyüyecek” diye konuştu.

PARTİ KURACAK İDDİASI

Öte yandan Trump’ın mesajının ardından ABD’nin önde gelen gazetelerinden Wall Street Journal çarpıcı bir iddiayı gündeme getirdi. Trump’ın siyaset sahnesinde yeni bir arayışa girdiğini yazan gazete, yeni bir parti kurmayı değerlendirdiğini yazdı. Gazetenin haberine göre Trump’ın partisi için düşündüğü isim de Patriot Party (Vatansever Parti) olarak aktarıldı.





ESNAF REKLAM PAKETİ


WEB SİTENİZİ YAPTIRIN

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV