banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Emekliye 637 TL zam

Öğretmen, polis, hemşire, din görevlisi ve idarecilerle bu görevlerden emekli olmuş kişiler, 3600 ek gösterge düzenlemesiyle önemli gelir artışı yakalayacak.

19 Ocak 2019 Cumartesi 16:18
Emekliye 637 TL zam
banner291
Emekliye 637 TL zam

Öğretmen, polis, hemşire, din görevlisi ve idarecilerle bu görevlerden emekli olmuş kişiler, 3600 ek gösterge düzenlemesiyle önemli gelir artışı yakalayacak.

Web Tasarım

Buna göre, birinci dereceden ve 30 yıl çalışarak emekli olan polisin fiili hizmet zammı da dikkate alınarak hesaplanacak emekli aylıkları 637, emekli ikramiyeleri 27 bin 13 lira artacak.

Birinci dereceden ve 30 yıl çalışarak emekli olan öğretmen, hemşire, din görevlisi ve idarecilerin ise emekli aylıkları 569, ikramiyeleri 20 bin 516 lira artacak.

25 YILA GÖRE DE HESAPLANABİLİR

Söz konusu hesap 25 yıla göre yapılacak olursa, birinci dereceden ve 25 yıl çalışarak emekli olan polisin fiili hizmet zammı da dikkate alınarak hesaplanacak emekli aylıkları 592, emekli ikramiyeleri 22 bin 739 lira yükselecek.

Birinci dereceden, 25 yıl çalışarak emekli olan öğretmen, hemşire, din görevlisi ve idarecilerin emekli aylıkları ise 533, ikramiyeleri 17 bin 97 lira artacak.

YAPILAN ÇALIŞMALAR HIZLANDI

Gündemdeki 3600 ek gösterge zammıyla ilgili açıklamalarda bulunan Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk şunları kaydetti: 3600 ek göstergeyle ilgili çalışmalarımız, Devlet Personel Başkanlığı ve ilgili bakanlıklarımızla birlikte hızla devam ediyor. Cumhurbaşkanımızın burada verdiği bir söz var, inşallah buradaki çalışmalar tamamlandıkça biz de kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğiz.

ŞUBAT AYINDA HESAPTA

En düşük emekli aylığının 1000 liraya yükseltilmesi, düzenlemesinin TBMM'de kabul edildiğini hatırlatan Bakan Selçuk, Bin liranın altında emekli aylığımızın kalmaması, bizim sosyal devlet anlayışımızın bir gereğiydi.

Sayın Cumhurbaşkanımızın 'bin liranın altında emekli maaşı kalmayacak' sözünün de bir gereğiydi. Bu düzenleme, şubat ayında aylıklara yansıyacak dedi.

ÇOCUKLARINIZIN GELECEĞİ İÇİN EYT GÜNDEMDE YOK

Emeklilikte yaşa takılanlarla (EYT) ilgili 2018 Ekim'de Başkan Erdoğan 'Şu an bir düzenleme yok' demişti.

Dün Çalışma Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'da emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili bir düzenlemenin olmadığını belirterek Cumhurbaşkanımız da açıkladı, şu anda gündemimizde yok. Çocuklarımızın geleceği için gündemimizde yok esasında dedi.

AİLE YAYINLARINA TEŞVİK

Aile ve çocuk dostu yayınların artırılması için çeşitli teşvik mekanizmaları oluşturulacağını dile getiren Selçuk, Bakanlık olarak temel hedefimizin, iyi örnekleri çoğaltmak dedi.

Türkiye'nin gündemine oturan Palu ailesi konusuyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Bakan Selçuk, Bunun bu kadar sürmesi gerekiyor muydu, gerekmiyor muydu? Müge Anlı'yla detaylı konuşacağız. Daha doğrusu bu tip programlardaki her vakayla ilgili konuşacağız ifadelerini kullandı.



beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV