banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Başbakan medya yöneticileriyle görüşüyor

Başbakan genel yayın yönetmenleriyle görüşüyor: Davet edilmeyen iki gazete var

20 Ekim 2011 Perşembe 12:57
Başbakan medya yöneticileriyle görüşüyor
banner291
Başbakan medya yöneticileriyle görüşüyor
Başbakan genel yayın yönetmenleriyle görüşüyor: Davet edilmeyen iki gazete var
Başbakan Erdoğan, bugün medya yöneticileri ve genel yayın yönetmenleriyle bir araya geldi Başbakanlık Resmi Konutu'nda gerçekleşen görüşme saat 11.00'de başladı.

Medya yöneticileri ve genel yayın müdürlerine bugünkü toplantıya ilişkin davetin, dün iletildiği ifade edildi. Toplantıda Başbakan'ın terörle mücadeleye ve bu konuda yapılan yayınlara değinmesi bekleniyor.

ARINÇ, ATALAY, ÖMER VE HÜSEYİN ÇELİK DE TOPLANTIDA
Başbakanlık Resmi Konut'ta gerçekleşen toplantıya, başbakan yardımcıları Bülent Arınç ve Beşir Atalay ile AK Parti Genel Başkan yardımcıları Hüseyin Çelik ve Ömer Çelik de katılıyor. Toplantının ardından Başbakan Erdoğan'ın bir açıklama yapması bekleniyor.

İKİ GAZETE DAVET EDİLMEDİ
Başbakan'ın medya buluşmasında Sözcü ve Cumhuriyet gazetesi temsilcilerinin davet edilmediği iddia edilirken buluşmaya Taraf Gazetesi'nden yetkililerin de davet edildiği geken bilgiler arasında.. Toplantıya ayrıca Yeniçağ Gazetesi ve Kanal a televizyonu da davet edilmedi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV