banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Cumhuriyet'in 100. yılı kutlama mesajları

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı en coşkulu, en duygusal, minnet dolu mesajlar ve sözler..

28 Ekim 2023 Cumartesi 22:41
Cumhuriyet'in 100. yılı kutlama mesajları
banner266
Cumhuriyet'in 100. yılı kutlama mesajları
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı en coşkulu, en duygusal, minnet dolu mesajlar ve sözler..

Led Neon

Milyonlarca vatandaş 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı büyük bir coşku ile kutluyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile Cumhuriyet'in bize kattığı değerler bir kez daha anılıyor. Sosyal medyada paylaşım yapmak isteyen, sevdiklerine mesaj göndermek isteyenler aramalarını hızlandırdı. İşte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı en coşkulu, en duygusal, minnet dolu mesajlar ve sözler...

Cumhuriyet'in 100. yılı kutlama mesajlarını hazırladık. Bu sene Cumhuriyetimizin 100. yılı coşkusu tüm yurtta etkinlikler ve törenlerle kutlanacak. Bu anlamlı ve özel günde Facebook, Instagram, X ve Whatsapp gibi sosyal medya hesabından Cumhuriyet Bayramı ile ilgili paylaşım yapmak isteyenler yoğun bir şekilde araştırmalarını sürdürüyor. İşte sizler için dwerlediğimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı en coşkulu, en duygusal, minnet dolu mesajlar ve sözler...

EN COŞKULU, EN GÜZEL CUMHURİYET'İN 100. YILI KUTLAMA MESAJLARI
"Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını kutlarken, milletimizin gösterdiği birlik ve beraberlik, başarılarımızın temel taşı olmuştur. Cumhuriyetimizin aydınlık yarınlara ilerlemesi dileğiyle!"

100 yıl önce bugün, milletimizin en büyük mücadelesini Cumhuriyetle taçlandırdık. Cumhuriyet Bayramımızın 100. yılı kutlu olsun!

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100.kuruluş yıl dönümünde, ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kurucu kahramanları rahmetle anıyorum. Milli mücadelede, ayrıca yakın veya uzak tarihimizde vatan ve millet için can vermiş aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum.


Bizi biz yapan seni, çok seviyoruz Cumhuriyet! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100. yılı kutlu olsun!

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte büyük Türk ulusunun kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümü heyecanını ve gururunu yaşamaktayız.

"Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünde, milletimizin gösterdiği azim ve kararlılıkla daha aydınlık bir gelecek inşa edeceğimize olan inancımızı kutluyoruz."

"Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında, birlik ve beraberlik içinde daha büyük başarılar elde etmek için bir aradayız. Geleceği şekillendirmek için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz."


Cumhuriyet Bayramı güne coşku ve mutlulukla uyanmak demektir. Canım ülkem ve milletime nice mutlu, barış dolu, bütünlük içinde 29 Ekimler...

"Cumhuriyetimizin 100. yılında, Türkiye olarak geçmişimize minnettarız, bugünümüze güveniyoruz ve yarınımıza umutla bakıyoruz. Bu büyük mirası gelecek kuşaklara daha da güçlü bir şekilde aktaracağız."

"Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı kutlu olsun! Bu özel günde, ülkemizin her köşesindeki vatandaşlar olarak bir araya gelerek, birlik ve beraberliğimizi bir kez daha pekiştiriyoruz."

"100 yıl önce Atatürk'ün önderliğinde başlayan bu büyük yolculuk, Türkiye'yi bugünlere getirdi. Cumhuriyetimizin 100. yılında, bu mirası daha da güçlü bir şekilde sürdürmeye kararlıyız."


Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Ya İstiklal, Ya Ölüm' hedefiyle manda ve himayeye karşı duran Türk Ulusunun en büyük kazanımı olan Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamanın onuru, gururu ve heyecanını yaşıyoruz. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun...

"Cumhuriyetimizin 100. yılında, bizler Türk milleti olarak birlik, beraberlik ve dayanışma içindeyiz. Dünden bugüne, geleceğe olan inancımızla yolumuza devam ediyoruz."

"Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını kutlamak, bize büyük bir gurur ve sorumluluk veriyor. Bugün, Atatürk'ün mirasına daha fazla sahip çıkma ve ülkemizi daha da ileriye taşıma kararlılığımızı gösterme günüdür."


"Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında, büyük bir gurur ve coşku içindeyiz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde yazdığımız bu destanı kutlamaktan mutluluk duyuyoruz. İleriye, daha aydınlık yarınlara hep birlikte!"

100 yıl önce bugün, milletimizin en büyük mücadelesini Cumhuriyetle taçlandırdık. Cumhuriyet Bayramımızın 100. yılı kutlu olsun!


Cumhuriyetimizin 100. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü hasret ve özlemle anıyoruz... Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Bizi biz yapan seni, çok seviyoruz Cumhuriyet! #29Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100. yılı kutlu olsun!

Her nefesinde bu ülkenin bağımsızlığı için mücadele edenlere saygıyla. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.

İstiklâl mücadelemizin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi şükran, saygı ve rahmetle anıyoruz..29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!


Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bizlere emanet ettiği 29 Ekim'i tüm içtenliğimizle ve coşkuyla kutluyoruz! Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!

Cumhuriyetsiz bir toplum, yarınsız bir gündür. Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun.Cumhuriyetimizin 100. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü hasret ve özlemle anıyoruz.Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.. Başta Atamız Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Bağımsızlık mücadelimize katkı veren,bize bu armağanı ulaştıran herkese minnettar ve borçluyuz..






beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV