banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
28 Nisan 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

CHP'Lİ ADAY İŞGAL ETTİ, AKP'Lİ BAŞKAN GÖZ YUMDU

Beylikdüzü’nde yeşil alan hilesi sabcının gözünden kaçmadı: CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı Ekrem İmamoğlu işgal etti, AKP’li Belediye Başkanı göz yumdu.

04 Ocak 2014 Cumartesi 03:58
CHP'Lİ ADAY İŞGAL ETTİ, AKP'Lİ BAŞKAN GÖZ YUMDU
banner291
CHP'Lİ ADAY İŞGAL ETTİ, AKP'Lİ BAŞKAN GÖZ YUMDU

Beylikdüzü’nde yeşil alan hilesi Savcının gözünden kaçmadı: CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı Ekrem İmamoğlu işgal etti, AKP’li Belediye Başkanı göz yumdu...

Aydınlık gazetesi CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı Ekrem İmamoğlu, kamuya ati 3 bin metrekarelik araziyi, yaptırdığı siteye ekledi. AKP’li Başkan görevi kötüye kullanmaktan, CHP’li İmamoğlu da dolandırıcılıktan yargılanacak.

İstanbul Beylikdüzü’ndeki Beykonakları Sitesi’nin işgal ettiği kamuya ait 3 bin metrekarelik araziyle ilgili 2. iddianame hazırlandı. Site sakinşleri Feray Kılıç, Mehmet Ali Kılıç ve Tacettin Çaylarbaşı Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayette bulunmasının ardından inceleme yapan Savcı Mustafa Gülsoy, siteyi yapan İmamoğlu firmasının sahipleri Ekrem İmamoğlu ve Hasan İmamoğlu hakkında “tacir ve şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticilerinin dolandırıcılığı” suçlaması ile dava açtı.

KAMUSAL ALANI ÇEVİRDİLER

Savcı iddianamede, etrafı duvarlarla çevrelenerek sitenin içindeymiş gibi gösterilen kamuya ait 3 bin metrekare arazide açık havuz, basket sahası, çocuk oyun sahaları, kapalı ve açık otopark bulunduğunu vurgulayarak şu ifadelere yer verdi:

“Şüphelilerin yetkilisi oldukları şirketin faaliyeti kapsamında inşa edilen sitede bulunulan villaların şikayetçilere satarken gerçekte kamusal alan olan bir alanı, şikayetçilerin satın aldığı dairelerin bulunduğu siteye ait olduğunu söylemek, bu alanın etrafını duvarlarla çevirip, siteye dahilmiş görüntüsü oluşturmak suretiyle yaptıkları hileli davranışlarla, şikayetçileri aldatıp onların zararına olarak kendilerine yarar sağlamak suretiyle üzerine atılı suçu işledikleri delillerden anlaşılmaktadır.”



İMAMOĞLU CHP’DEN ADAY ADAYI

CHP’den Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı olan Ekrem İmamoğlu ile ilgili olarak 2 Aralık 2012 tarihli başka bir iddianamede Beykonakları sitesinin 2007 yılından itibaren kamuya ait 3 bin metrekare yüzölçümlü yeşikl alan ve parkı işgal etmesine göz yumdukları için görevi kötüye kullanma suçunu işledikleri ve bu gerekçeyle yargılanmaları talep edilmişti.


AKP’Lİ BELEDİYE BAŞKANI GÖZ YUMDU

Aynı iddianamede AKP’li Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun da parkın işgaline göz yummakla suçlanmıştı.

Aydınlık













web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV