banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Ekrem İmamoğlu 15 Temmuz Darbe Gecesi Neredeydi!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili iddialar kafaları karıştırdı. Beylikdüzü Platformu Üyesi Hasan Basri Akın'ın facebook paylaşımı soru işaretlerine cevap veremeyen Başkan İmamoğlu'nun kurmayları çelişkide.

25 Ağustos 2016 Perşembe 01:22
Ekrem İmamoğlu 15 Temmuz Darbe Gecesi Neredeydi!
banner322
Ekrem İmamoğlu 15 Temmuz Darbe Gecesi Neredeydi!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili iddialar kafaları karıştırdı.Beylikdüzü Platformu Üyesi Hasan Basri Akın'ın facebook paylaşımı soru işaretlerine cevap veremeyen Başkan İmamoğlu'nun kurmayları çelişkide.


Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun o gece nerede olduğu! Ne amaçla olduğunu bilmek Kamuoyu'nun en doğal hakkı olduğu aşikar ortadadır. 15 Temmuz Darbe kalkışması Ülkemiz için Milletimiz için yeni bir başlangıçtır.

Hasan Basri Akın'ın yazısını yorumsuz yayınlıyor.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu bu konularla ilgili cevap hakkını kullanmasını en azından tenezül edip Basın açıklaması yapmasını Büyük Haber olarak tavsiye ediyoruz.

Hasan Basri Akın Ne demiş!

EKREM ŞUNUN DOĞRUSUNU SÖYLE DE SENDE RAHATLA, BENDE RAHATLAYAYIM!!!

Ekrem'in 15 temmuz tarihinde İsviçre'ye gittiği yani darbe yapılacağını önceden haber aldığı iddiaları Beylikdüzünde dilden dile konuşulmakta iken açıklama en yakınındaki iki savunucusundan geldi;

"Darbeden bir kaç gün önce İsviçre'de oynanan bir maça uçan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yurtdışı seyahatine kuşkulu bakmak, olsa olsa aptal hafiyecilerin beyin jimnastiğinin eseri sayılır."14-08-2016 AKILLI GAZETECİ, ÜFLEYİNCE ÖTEN Cengiz Alçayır (Yerel Kulis)

"15 Temmuz günü Avrupa Komisyonuyla aylar öncesinden beri planlanmakta olan bir projenin görüşmesi için Belçika'ya gittiğini, 16 temmuz sabahı Ülkeyeye geri döndüğünü.."18-08-2016 Kemal Polat (Ekrem'in ve tacizci olduğu iddia edilen gazetecinin Avukatı)

SORU - 1 Ekrem sen yurtdışına avukatının iddia ettiği gibi 15 Temmuz damı gittin yoksa basın sözcülüğünü yapan Cengiz'in iddia ettiği gibi 15 temmuzdan bir kaç gün öncemi gittin?

SORU - 2 Ekrem sen Cengiz'in iddia ettiği gibi İsviçre'ye maç seyretmeyemi gittin yada avukatının iddia ettiği gibi Belçikaya Avrupa Komisyonu ile görüşmeyemi gittin?

SORU - 3 Ekrem sen Avukatının iddia ettiği gibi 16 Temmuz Sabahımı Beylikdüzüne döndün yoksa Çarşamba günümü?

SORU - 4 Cengiz'in iddia ettiği maç hangi takımlar arasında oynandı, skor ne? Avukatının iddia ettiği Avrupa Komisyonu toplantısına hangi amaç ve hangi sıfatla katıldın?

En yakınındaki iki kişinin ortak bir tarihte ve ortak bir ülke adında anlaşamadığına göre bunun doğrusunu Beylikdüzü halkına birde sen açıkla, açıklaki doğrusunu bizde öğrenelim be Ekrem...
Bu iş senin başını yer, DEMEDİ DEME EKREM...

Hasan Basri Akın






Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 2 yorum mevcut

    • aydın 8 yıl önce yorumlandı

      ufak bir cevabı çok görmesi ilginç insan heryerde olabilir ama böyle bir zamanda cevap vermemek demokrasiye uymaz çık cesurca şuradaydım de ne olacak eğer özel değilse paylaşmalı bence...

    • aslı gündem 8 yıl önce yorumlandı

      acaba nerde ben de merak ettim insan çıkar şurdaydım der neden demiyor ki ilginç..

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV