banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Erdoğan'ın da katıldığı dörtlü zirve sona erdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Almanya, İngiltere ve Fransa liderleriyle yaptığı telekonferans sona erdi.

17 Mart 2020 Salı 21:55
Erdoğan'ın da katıldığı dörtlü zirve sona erdi!
banner229
Erdoğan'ın da katıldığı dörtlü zirve sona erdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Almanya, İngiltere ve Fransa liderleriyle yaptığı telekonferans sona erdi.

Tabela


Koronavirüs, İstanbul'da yapılması planlanan Suriye zirvesini de etkiledi. Zirve telekonferans yöntemiyle gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın telekonferansla gerçekleştirdikleri toplantı 1 saat 15 dakika sürdü.

Dörtlü zirvede yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele bağlamında ortak hareket imkanları, Suriye krizinin çözüm yolları, İdlib'e yönelik insani yardım yöntemleri, sığınmacı meselesi, Libya'daki son durum, Avrupa Birliği'nin durumu ile Türkiye-AB ilişkiler ele alındı.





CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ZİRVE AÇIKLAMASI

Resmi Twitter adresinden açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Almanya Şansölyesi Angela Merkel ve Birleşik Krallık Başbakanı Boris Johnson ile video konferans yöntemiyle 4’lü bir zirve gerçekleştirdik." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasının devamında şunları söyledi:

Zirvede Koronavirüs ile mücadeleden İdlib’de yaşanan insani durum başta olmak üzere Suriye krizinin çözüm yollarına, sığınmacı meselesinden Türkiye-AB ilişkilerine kadar pek çok konuda kapsamlı değerlendirmeler yapma imkanı bulduk.

Bölgesel ve küresel düzeyde içinden geçtiğimiz bu zor süreçte, diplomasiyi ve iş birliği mekanizmalarını daha aktif bir biçimde işletecek, sorunlarımızı bir an önce çözüme kavuşturmak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz


AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÇELİK'TEN ZİRVEYE İLİŞKİN AÇIKLAMA

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından video konferanslı zirveye ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Çelik açıklamasında, "Dünyanın çok zorlu sınavlarla karşılaştığı bu dönemde, Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan , Fransa Cumhurbaşkanı Sayın Emmanuel Macron, Almanya Başbakanı Sayın Angela Merkel ve Birleşik Krallık Başbakanı Sayın Boris Johnson video konferansla bir Dörtlü Zirve gerçekleştirdi. Zirve’de dünyayı sarsan gündemler * Koronavirüsle mücadele bağlamında ortak hareket imkanları, * Suriye krizinin çözüm yolları, * İdlib’e yönelik insani yardım yöntemleri, * Sığınmacı meselesi, * Libya’daki son durum, * AB’nin durumu, Ve, Türkiye-AB ilişkileri ele alındı..." ifadelerini kullandı. 


web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV