banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Kadın-para-rüşvet her şey var

AKP 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde adayları belirlerken, uzun bir mesai harcadı. 17 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu’nun ardından, belediye başkanı adaylarını titizlikle belirleyen AKP bu süreçte, adaylarla ilgili gelen ihbarları dikkatle inceledi.

08 Şubat 2014 Cumartesi 13:26
Kadın-para-rüşvet her şey var
banner312
Kadın-para-rüşvet her şey var
AKP 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde adayları belirlerken, uzun bir mesai harcadı. 17 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu’nun ardından, belediye başkanı adaylarını titizlikle belirleyen AKP bu süreçte, adaylarla ilgili gelen ihbarları dikkatle inceledi. Aday belirleme sürecinde AKP’li kurmaylardan oluşturulan “üst kurul” partiye adaylar hakkında gelen, “mektup, kaset, fotoğraf ve telefon” ihbarlarını tek tek inceledi. AKP’li bir yetkili, “adaylar hakkında bize görüntü CD’leri geldi. Bunlar asılsız çıktı. Ancak, biz bu kasetlerin her detayını izledik. Adaylar ile ilgili bir şey bulamadık ama. CD’leri çok detaylı izledik” dedi.

"TİTİZ" ÇALIŞMA

AKP, 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde belediye başkan adaylarını belirledi. Ancak, AKP daha önceki seçimlerden farklı bir çalışma izledi. 17 Aralık’tan sonra adaylarını titiz bir çalışmayla belirleyen AKP adaylar arasında hem cemaate yakın isimleri ayıkladı hem de, partiye uygun profil aradı.

PARTİYE İHBAR YAĞDI

Aday belirleme sürecinde, partiye adaylarla ilgili ihbarların yağdığını anlatan AKP’li yetkili, “Adaylarla ilgili görüntü CD’leri, fotoğraf mektup gibi çok farklı ihbarlar geldi. Biz bu ihbarları titizlikle inceledik. Görüntü cd’lerini titizlikle incelemek zorunda kaldık. Gerçi, adaylarla ilgili bir şey bulamadık ama sonuçta her bir detay da atlamak istemedik. Titiz çalıştık. Örneğin özellikle dikkatimizi çeken adaylar hakkında 3 ayrı görüntü kaseti geldi. Biz bu kasetleri izledik” dedi.

KADIN-PARA-RÜŞVET... HER ŞEY VAR

Adaylarla ilgili en fazla ayrı ayrı “kadın-para–rüşvet” kategorilerinde iddialarını içeren kasetlerin geldiğini belirten AKP’li kurmaylar, “Bazı kasetlerin adaylarla ilgisi olmadığını gördük. Ama ihbarları değerlendirmek zorundayız. ‘Kadın-para-rüşvet’ en fazla ayrı ayrı bu üç konuda ihbar ve görüntü kasetleri geldi. Adaylarımızla ilgili hiç bir şey bulamadık” diye konuştular.

Kurmaylar bazı adayların listeye konulmadığına ilişkin ise, “Bazı adaylarımız hakkında yargı davaları vardı. Bazı adaylar partimize uygun bulunmadı. Bu gerekçelerle bazı adayları değiştirmek zorunda kaldık” ifadesini kullandılar.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV