banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Plastik Deposunda Çıkan Yangın Korkuttu

Esenyurtta kimyasal ve plastik maddeler ile basınçlı kutuların bulunduğu bir depoda yangın çıktı.

28 Mart 2012 Çarşamba 12:33
Plastik Deposunda Çıkan Yangın Korkuttu
banner264
Plastik Deposunda Çıkan Yangın Korkuttu
Esenyurtta kimyasal ve plastik maddeler ile basınçlı kutuların bulunduğu bir depoda yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, yangını yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından güçlükle kontrol altına alabildi.


Hadımköy ISISO Sanayi Sitesi'ndeki bir depoda, dün saat 23.30 sıralarında yangın çıktı. Yangını fark eden işçiler itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine Esenyurt, Başakşehir, Avcılar, Büyükçekmece, Bakırköy, Bahçelievler, Şişli, Seyrantepe ve Kağıthane'den yaklaşık 50 itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın sırasında meydana gelen ufak çaptaki patlamalar müdahaleyi zorlaştırdı. İtfaiye ekipleri ilk etapta merdiven araçları ve köpük kuleleriyle yangını söndürmeye çalıştı. Alevlerin gücü azalınca iş yerinin kapılarını kıran itfaiyeciler, duman tahliyesi yapıp alevleri kontrol altına aldı. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Bazı işçiler yangını korku dolu gözlerle izledi.

Yangının ardından iş yeri tamamen kullanılamaz hale geldi. Emniyet güçleri olayla ilgili inceleme başlattı.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV