banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Küçükçekmece Adliye PTT'sinde 1.5 milyon TL'lik vurgun

Küçükçekmece Adliyesi'nde bulunan PTT Şubesi'nde müffettişleriin yaptığı çalışmada posta gönderilerinin gramajıyla oynanarak 1.5 milyon yolsuzluk yapıldığı belirlendi.

19 Eylül 2013 Perşembe 00:45
Küçükçekmece Adliye  PTT'sinde 1.5 milyon TL'lik vurgun
banner312
Adliye PTT'sinde 1.5 milyon TL'lik vurgun
Küçükçekmece Adliyesi'nde bulunan PTT Şubesi'nde müffettişleriin yaptığı çalışmada posta gönderilerinin gramajıyla oynanarak 1.5 milyon yolsuzluk yapıldığı belirlendi.

Olayla ilgili polis tarafından yapılan soruşturmada şubede çalışan karı koca çift ile bir kadın gözaltına alındı.

PTT Genel Müdürlüğü'ne yapılan bir ihbarda Küçükçekmece Adliye Şubesi'nde memur olarak çalışan karı kocanın yolsuzluk yaptığı belirtildi. Bunun üzerine müfettişler 6 ay öce şubede inceleme başlattı.

Son 5 yılda adliye şubesi üzerinden gönderilen tüm paketlerle ilgili evraklar incelendi. İnceleme sonucunda 2008 yılından bu yana 1 milyon 515 bin 614 TL'lik dolandırıcılık yaptığı belirlendi. Bunun üzerine hazırlanan raporla Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Savcılıkta konu ile ilgili olarak Mali Suçlarla Mücadele Şubesi'ne talimat verdi.

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri müfettiş raporlarını inceledi. 5 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından adliye memurları Fikret Türe ve eşi Nurhan Türe ile memur Makbule Babar ile birlikte PTT Yeşilköy ve Küçükçekmece'de yöneticilik yapan 2 kişinin de aralarında bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı. 7 kişi adliyedeki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken Nurhan Türe, Fikret Türe ve Makbule Babar çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV