banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Çukur'da dengeler altüst oldu!

Show TV'nin fenomen yapımlarından olan başrollerinde Aras Bulut İynemli, Necip Memili, Damla Sönmez, Erkan Kolçak Köstendil ve Perihan Savaş gibi isimlerin rol aldığı Çukur dizisi

23 Mart 2021 Salı 13:37
Çukur'da dengeler altüst oldu!
banner265
Çukur'da dengeler altüst oldu! Vartolu Sadettin ve Yamaç Koçovalı savaşı başladı

Show TV'nin fenomen yapımlarından olan başrollerinde Aras Bulut İynemli, Necip Memili, Damla Sönmez, Erkan Kolçak Köstendil ve Perihan Savaş gibi isimlerin rol aldığı Çukur dizisi 22 Mart pazartesi akşamı 121. bölümü ile ekrana getirildi. Pazartesi günlerini kasıp kavuran Çukur dizisinde dengeler alt üst oldu. Amca Cumali mallarına saldıran kişinin Yamaç olduğunu öğrenir ve Vartolu'yu kan dökememe konusunda uyarır. Vartolu, Yamaç'ı uyaracağını söyleyerek Amaca Cumali'nin yanından ayrılır. İkili arasındaki konuşma sakin geçmez ve Yamaç ile Vartolu arasındaki savaş başlar.

Beylikdüzü Tabela

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Necip Memili, Damla Sönmez, Erkan Kolçak Köstendil ve Perihan Savaş'ın paylaştığı Çukur dizisi finale yaklaşırken heyecanını artırarak devam ediyor. 22 Mart pazartesi akşamı 121. bölümü ile yayınlanan Çukur izleyenleri ekran başına kilitledi.

Yamaç'ın mallarına saldıran kişi olduğunu öğrenen amca Cumali, olaya dahil olan Medet ve Metin'i dövdürür. Amca Cumali, mallarının başına gelenleri öğrenmesinin ardından Cumali'nin yanına gider ve onu ailesiyle tehdit eder.


'SIKINTI ÇIKARSA SİLAHLAR PATLAR'

Dizinin sonuna doğru Vartolu'yu yanına çağıran amca Cumali, Yamaç'ın yaptıklarını anlatırken 'Geceki baskının başında Yamaç varmış. Sıkıntı çıkarsa silahlar patlar. Silahlar patlarsa Çukur'un insanı zarar görür. Sana 'Kimsenin canına zeval gelmeyecek' sözleri ile uyarılarda bulundu.


'HATASINI FARK EDECEKTİR'

Vartolu, Yamaç'ı uyaracağını ve kendisini dinleyeceğini ifade ederek, 'Bugüne kadar nasıl koruduysak bundan sonra da öyle koruyacağız. Yamaç'ın kafası karıştırmıştır. Beni dinler onunla konuşurum. Yamaç benden daha fazla Çukur'u korumak ister. Hatasını fark edecektir' dedi.


'KISA TÜRKİYE TARİHİ' ŞİİRİYLE CEVAP

Vartolu, Yamaç ile konuştuğu esnada onu tehdit eder ancak işe yaramadığını görür. Vartolu, 'Bir düzen kuruldu. Eğer karşıysan bana karşısın demektir. Sonuçlarına katlanırsın' diyerek uyarılarda bulunur. Yamaç ise Vartolu'ya Cemal Süreya'nın "Kısa Türkiye Tarihi" şiirindeki mısralarla yanıt verdi. Yamaç "Şelaleye düşmüştür zeytinin dalı. Celaliyim. Celalisin. Celali" dizelerinde sonra "Ben celaliyim Vartolu. Hadi bakalım. Hodri meydan. Beni nerede bulacağını biliyorsun" diyerek Vartolu'ya meydan okudu.



beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV