banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Hükümet Uyuma!

07 Eylül 2012, 15:07
Hükümet Uyuma!

Hükümet Uyuma!
Evet, son günlerde Ülkemizde yaşanan tüm kötü olayların faturasını Hükümete çıkartıyoruz. Terör, Çeteler, Yolsuzluk, Soysuzluk, yapanlar oldukçada bu Ülkede asla bitmeyecek bir durum gibi görünüyor.

Başbakan rahatsızlık yaşıyor dengeleri bozulmuş olabilir. Yani hepimiz insanız ama yok mu yerine alternatif bir yardımcı. YOK, nasıl olsun ki Bal tutan oluyorlar hemen ve parmak yalamaktan ülkede ne oluyor göremiyorlar. Bu nedenle ülkede olan biteni ne yazık ki Hükümet uyuduğu için göremiyor.

Başbakan Araştırtsın!
Başbakan araştırtma yaptırsın ama bunu yapan ekip de özel olsun. Yani hükümet içindeki Bakan, vekil, aklınıza gelen Ak Parti yöneticileri yani biraz araştırma yaparak bu görevdeki insanlar seçilse çok daha güzel sonuçlar doğurur. Çocukları ile ortaklıkları olanları nasıl korudukları nasıl bazı çete, yolsuz, kanun karşıtı kişiler varsa ortaya çıkar.

Başbakan’ın da işi zor neden derseniz;  Çevresinde ne kadar yalan dolan bilgi taşıyanları nasıl bilsin. Diyorum ya gerçekleri gizleyen saklayan, Bu devletten maaş alan, ama bu devlete de ihanet edebilen o kadar çok örnek var ki say say bitmez…

Başbakan MYK toplantısında helallik istemişti. Ama inanın bu niyetini halka saklasa daha makbul olur. Milletin özüyüz, millet karar verecek diyen Başbakanımıza. Milletin içinden bir yazar olarak bunları yazmak istedim; “ Sayın Başbakan sizde takdir edersiniz ki. Çevrenizdeki o insan yığını duvarın çoğu sizin bazı gerçekleri görmek adına verdiğiniz çabayı örtmeye başladı. Yani bu kişiler sizi ablukaya almış durumdalar. Siz yok demezsiniz şimdi biliyorum onlara belki tozda kondurmazsınız. Şimdi bana sen nerden bileceksin ki de deyip hadi oradan da diyebilirsiniz. Ama size şunu söylersem siz ne demek istediğimi çok daha iyi anlayacaksınız. Allah insana sağlık huzur versin deriz hep.  Yani SAĞLIK, Para pulla bile alınamayan bir şey değil mi! Kısacası bunların sizin sağlığınızı bozmasına izin vermeyin. Saygılar…”

Gündem Acı Elem!
Terör saldırıların da hayatını kaybeden ŞEHİTLERİMİZE  Allahtan Rahmet Ailelerine de sabır diliyorum…


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV