banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

İmamoğlu Portakal'a Küstü Küçükkaya'ya Darıldı !

CHP İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu FOX TV Sunucularına cephe aldı. Evvala Fatih Portakal basİT söylemi için duydum dedi! Arkasından İsmail Küçükkaya İmamoğlu'nun Soru açıklamasına manidar bir cevap verdi. Ekrem İmamoğlu medya sektöründe kavga etmediği yalanlamadığı gazeteci, haberci, spiker, sunucu, yayıncı vb. kalmadı.

13 Haziran 2019 Perşembe 01:00
İmamoğlu Portakal'a Küstü Küçükkaya'ya Darıldı !
banner321
İmamoğlu Portakal'a Küstü Küçükkaya'ya Darıldı !

CHP İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu FOX TV Sunucularına cephe aldı. Evvala Fatih Portakal basİT söylemi için duydum dedi! Arkasından İsmail Küçükkaya İmamoğlu'nun Soru açıklamasına manidar bir cevap verdi.
Ekrem İmamoğlu medya sektöründe kavga etmediği yalanlamadığı gazeteci, haberci, spiker, sunucu, yayıncı vb. kalmadı.

Her konuşması olay olan CHP İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu Sosyal medya platformlarında en çok Tİ ye alınan siyasetçi modeli olarak anılacak.

Her soruya manevralarla cevap veren net cevap vermekten kaçınan imamoğlu FOX TV sunucularının kendisi ile alakalı açıklamaları sonrası kulislerde küstü, darıldı, kırıldı, alındı söylentileri yayılmaya başladı.

Özellikle bu durum CHP üyelerini hayal kırıklığı içinde bıraktı.

Fatih Portakal, İsmail Küçükkaya ile alakalı seviyesiz hakeret dolu paylaşımlar yapıldı. Ekrem İmamoğlu'nu yalnız bıraktılar denilerek trol ordusu iki gazeteciye saldırdı.


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile  FOX Haber muhabiri arasındaki diyalog sosyal medyada gündem oldu

FOX muhabirinin @T_Karamollaoglu 'nun pasaport açıklamasını sorduğu Bakan Soylu: (İmamoğlu'nun VIP görüntülerini ima ederek) "Sevgili @fatihportakal söylediği yayını açıklasın"



Bakan @suleymansoylu 'nun "Sevgili Portakal elindeki görüntüleri yayınlasın" sözlerine  FOX Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal'dan cevap geldi. 

@fatihportakal : Ben o görüntüleri izlememiş olsam o gün  o cümleleri kurmazdım. Ama biz RTÜK tarafından takip edilen bir kanalız.



Ekrem İmamoğlu Basitlik Yaptı! Ekrem İmamoğlu "Binali Yıldırım Soruları Görmek İstemiş" diyerek algı yaptı İsmail Küçükkaya'dan cevap gecikmedi. CHP Adayı Ekrem İmamoğlu katıldığı bir NTV - Star Ortak programında, gelecek pazar günü yapılacak ortak yayın öncesinde Binali Yıldırım'ın yayın öncesinde soruların görüşülmesini talep ettiğini öne sürdü. Yıldırım bu iddiaya, "Varsa elinde kanıt ispatlasın yoksa da özür dilesin" yanıtını verdi. İsmail Küçükkaya, “Binali Yıldırım soruları istemiş” diyerek yalan söyleyen Chp İstanbul adayını yalanladı.. “Binali Yıldırım’ın soruları benden istediği doğru değil.” Hiç mi utanmıyorsunuz? CHP adayı biraz önce ortak canlı yayınla ilgili “Binali Yıldırım soruları istemiş bana bilgi geldi” diyor sonra da kendisine tarafların yalanlaması iletildiğinde “öyle değilse yanlış anlamışım” diyor.‬ ‪Varsa elinde kanıt ispatlasın yoksa da özür dilesin. Yalan söyleme üzerine kurulu çirkin bir siyaseti İstanbullular hak etmiyor. Bunun adı basitliktir.







Ekrem İmamoğlu'nun Dedesi Mevlüt Müdafa Kim!

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV