banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

YAYINCILARIMIZIN DİKKATİNE!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, İzmir halkına geçmiş olsun mesajı yayınladı. Mesaj sonrası depremle ilgili yapılacak yayınlarla ilgili yayıncı kuruluşlardan azami hassasiyet beklediğini de söyledi.

30 Ekim 2020 Cuma 23:15
YAYINCILARIMIZIN DİKKATİNE!
banner266
YAYINCILARIMIZIN DİKKATİNE!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, İzmir halkına geçmiş olsun mesajı yayınladı. Mesaj sonrası depremle ilgili yapılacak yayınlarla ilgili yayıncı kuruluşlardan azami hassasiyet beklediğini de söyledi.

TABELA

İşte Radyo Ve Televizyon Üst Kurulu’nun açıklaması:

İzmir’de meydana gelen deprem, aziz milletimiz derinden etkilemiştir.  Başta İzmirliler olmak üzere tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz.

Tüm dikkatler bölgedeyken gelişmelere ilişkin haberlerin radyo ve televizyonlarda veriliş şekilleri konusunda yayıncılarımızdan azami hassasiyet beklediğimizi açıkça ifade etmek istiyoruz.

Yayıncılarımızın bir depremzede hassasiyetiyle davranmalarını ve sorumlu habercilik ilkesini göz ardı etmemelerini önemle rica ediyoruz. 

Güçlü devletimiz ilgili tüm organlarıyla yaraları sarmak için seferberdir. 

Anlık gelişmeleri olayların sıcaklığıyla ekranlara yansıtırken halkımızda olumsuz etki edebilecek bir tutumla değil tam tersine panik havasından uzak bir şekilde vatandaşlarımıza güven veren bir üslupla aktarmanın son derece ehemmiyet arz ettiğini hatırlatmak istiyoruz.

Yayınlarda halkımızın doğru bilgilendirilmesi için resmi açıklamalara özenle yer verilmesinin ve özellikle sosyal medyaya dayanan teyit edilmemiş bilgilerin kullanılmaması gerektiğinin altını ısrarla çiziyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

RADYO VE TELEVİZYON ÜST KURULU BAŞKANLIĞI

























Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV