banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
23 Nisan 2024 Salı

DEMET AKALIN KARIŞTIRICAM UYKULARINI

Dosyalar Üst Düzey Makamlarda!

NOBEL İLAÇ A.Ş’nin DOSYALARINI BAŞTA CUMHURBAŞKANI OLMAK ÜZERE BÜTÜN DEVLET ÜST DÜZEY MAKAMLARINA GÖNDERMEYE KARAR VERDİK.

30 Ekim 2013 Çarşamba 03:21
Dosyalar Üst Düzey Makamlarda!
banner304

Dosyalar Üst Düzey Makamlarda!
NOBEL İLAÇ A.Ş’nin DOSYALARINI BAŞTA CUMHURBAŞKANI OLMAK ÜZERE BÜTÜN DEVLET ÜST DÜZEY MAKAMLARINA GÖNDERMEYE KARAR VERDİK.

NOBEL İLAÇ A.Ş HAKKINDA AYLARDIR HABERLER YAPIYORUZ KÖŞE YAZILARI YAZIYORUZ AMA NOBEL İLAÇ A.Ş den BU GÜNE KADAR TEK BİR CEVAP METNİ  TARAFIMIZAGELMEDİ TEK BİR DAVA AÇMADILAR.SADECE YARGI KISKACINDAN NASIL KURTULURUZ ÇABASINA GİRDİLER, BULARLADA YETİNMEYİP GAZETEMİZ FAHRİ HUKUK DANIŞMANINA NOBEL ESKİ ÇALIŞANI MURAT SATIK TARAFINDAN HAKARETLER ETTİRİLDİ. ‘’ARTIK YETER’’

NOBEL İLAÇ A.Ş ile ilgili, Haberler yaptık, İtiraf Yazılarını yayınladık, Köşe Yazılarımızda yazılar yazdık ama NOBEL İLAÇ A.Ş den tık yok, defalarca cevap hakkı tanıdık cevap yok bize dava açmakla tehdit ettiler açın dedik açmadılar. Bununlada yetinmeyip 62 BİN TL SUS PAYI karşılığında anlaştıkları Murat SATIK tarafından Gazetemiz Fahri Hukuk Danışmanı Doğubey AKINCI ya HAKARETLERLE DOLU SMS gönderildi, Yaptıkları tek şey Hakaret, Tehdit ve Ankara da hatırlı kişilerle kendilerine karşı açılan davalardan kurtulmak ve yaptıklarını örtmeye çalışmaktan öteye gitmedi, ‘’ YETER ARTIK ‘’

Gazetemiz olarak elimizdeki 634 sayfa belgeleri ve yeni gelen belgeleri, Devletinen üst düzey yetkililerine ayrı ayrı gönderme kararı aldık, ancak önce son kez NOBEL İLAÇ A.Ş ye cevap hakkı tanıyoruz.

Şirketinizle ilgili 634 sayfa ve daha sonra gelen belgeler. Başta Sayın Cumhurbaşkanı Abdullah GÜL, Sayın Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN, Anayasa Mahkemesi Başkanı Sayın Haşim KILIÇ, diğer bütün Anayasa Mahkemesi üyelerine, Yargıtay Baş Savcısı Sayın Hasan ERBİL, Yargıtay Cumhuriyet Savcılarına, Yargıtay Başkanına, Bütün Yargıtay Ceza ve Hukuk Daireleri Başkanları ve Üyelerine, Bütün İcracı ve Devlet Bakanlarına, Genelkurmay Başkanına, Bütün Kuvvet Komutanlarına, Bütün Valilere, Bütün Belediye Başkanlarına ve Bütün İllerdeki Garnizon Komutanlarına ayrı ayrı göndermeye karar verdik.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV