banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

19 Nisan 2024 Cuma

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Volkan Yılmaz Kanunsuzluğa geçit vermedi!

CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nun talimatı ile yapılan Kanunsuzluğa Silivri'de dur denildi!

09 Haziran 2019 Pazar 18:46
Volkan Yılmaz Kanunsuzluğa geçit vermedi!
banner291
Volkan Yılmaz Kanunsuzluğa geçit vermedi!

CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nun talimatı ile yapılan Kanunsuzluğa Silivri'de dur denildi!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz konu ile ilgili Belediye ekiplerine önlemler aldırarak kanunsuzluğun önüne geçti. Gerekli işlemlerin vatandaşların refahı kamu mallarının düzeni için sağlanacağı mesajı verildi.

Silivri İlçe sahilinde ellerinde sprey boyalarla kamuya ait olan bank, çöp kutusu, köprüler, geçitler, yer taşları, vb. yerleri boyadılar. Yetmedi şahıslara ait bahçe duvarlarını da boyama yöntemi ile slogan ve ekrem imamoğlu resmini şablon olarak çizdiler.

Görüntü kirliliği!

80'li Yılla özgü olan bu eylemle huzursuzluk kanun tanımamazlık yapıldığı görüldü. Görüntü kirliliğine neden olan bu davranış vatandaşlarında tepkisini çekti.

Esnaf ve Vatandaşlar bu kadar terbiyesizce bir davranış görmedik silivri nezih güzel bir ilçedir siyasetinizi kamu mallarının üzerinde hatta vatandaşın "evinin duvarında taciz olarak" kullanmayın biz silivrililer olarak buna karşıyız dediler...





KABAHATLER KANUNU

Zabıta ; konuyu takip ettiklerini belirterek, "Yazanların peşini bırakmayacağız. Duvarlara kamu alanlarına gece geç saatlerde yazı yazmışlar. Yazıları elle yazmıyorlar. Kimin yazdığı tespit edilirse 536 sayılı afiş ve bildiri kanuna muhalefet ve Kabahatlar Kanunu uyarınca ceza kesilecek" dedi.

Belediye ekipleri sloganları ve imamoğlu'na ait görsellerin üstünü boya ile kapattılar. Peki bu devlet malına komuya ait yerlerin zararı ne olacak! Vatandaşın bahçe duvarlarına boyanmasının cezasını kim çekecek!

SORU?
Peki bu emri verip bu işlemin yapılmasını azmettirenlere ceza kesilecek mi?

O görüntüler ortaya çıktı





web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 2 yorum mevcut

    • Hasan 5 yıl önce yorumlandı

      Kamu malına zarar vermekten dava açılmalı

    • Derya Akbulut 5 yıl önce yorumlandı

      Bu tur yazı Yazanlari gorenler nereye Şikâyet edecek telefon numaralarida yazsaydiniz...Veya polisemi şikayet etsinler belediyemi lutfen bunuda belirtirseniz seviniriz...

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV