banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

AK Parti 15. yılını kutluyor

Adalet ve Kalkınma Partisi kuruluşunun 15’inci yılını, partisinin genel merkezinde düzenlediği programla kutluyor. Video konferansla seslenen Erdoğan, "Artık 15 Temmuz öncesi gibi davranamayız" dedi.

14 Ağustos 2016 Pazar 18:45
AK Parti 15. yılını kutluyor
banner299
AK Parti 15. yılını kutluyor
Adalet ve Kalkınma Partisi kuruluşunun 15’inci yılını, partisinin genel merkezinde düzenlediği programla kutluyor. Video konferansla seslenen Erdoğan, "Artık 15 Temmuz öncesi gibi davranamayız" dedi.

Beylikdüzü Mercedes Servisi

Program kapsamında eski Başbakan Ahmet Davutoğlu konuşma yaptı. Davutoğlu'nun ardından kürsüye 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül çıktı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'ndeki törene video konferansla seslendi.

Genel merkezin bahçesinde hazırlanan kürsü ve ekranlarla yapılan programın sade olmasına dikkat edildi.

Programa, Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım’ın yanısıra 11’nci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner
Yıldız ile çok sayıda eski-yeni AK Parti kurmayı katıldı. Programda, AK Parti’nin 15 yılını anlatan birvideo gösterimi de yapıldı.

DAVUTOĞLU: FETÖ DENİLEN ÇETEYİ DÜĞMEYE BASARAK HAREKETE GEÇİRDİLER

Eski Başbakan ve Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu şöyle konuştu: Milletleri ve siyasi hareketleri diğerlerinden ayıran kolay zamanlardaki tavırları değil zor dönemlerde, sıkıntılı kavşaklarda aldıkları tavırlardır. 15 yıllık AK Parti’nin tarihinde zor dönemeçler alınmıştır. Bu sene 15. yılımız daha bir anlamlı kutlanıyor. 1 ay önce demokrasi zaferine birlikte imza attık. Milletin geleceğini karartmak isteyenlere dur dedik. O millet o gece varlığını bir kez daha bütün dünyaya göstermiştir. Bu mücadeleye katkıda bulunanları rahmetle anıyoruz. Onlar nice 15 yıllarda gönlümüzde olacaklar. Bütün siyasi partiler birlikte davrandı, onları da takdirle anıyoruz. 20. Yüzyılın başında da ilk 15 yıl çok zordu. 2001’de bu parti kurulduğunda da Türkiye bir fetret devri yaşıyordu. Bu hareket 14 yıl içinde milletin makus tarihini değiştirdi. Baktılar ki bu milleti durdurmak mümkün değil, durdurmak için daha önce denedikleri kumpasları yeniden harekete geçirdiler. FETÖ denilen bir çeteyi düğmeye basarak harekete geçirmeye çalıştılar. Ama bütün milletimizin tek yürek olduğunu hesap edemediler. AK Parti kadrolarına şunu söylüyoruz, biz biriz, birlikteyiz ve omuz omuzayız. Hiçbir nifak bu büyük ailenin içine giremeyecek. Tuzak kuranlar olduğu gibi o tuzakları bozacak Rabbimiz ve AK Parti kadroları var. Ak Parti herhangi bir siyasi hareket değildir. AK Parti bu toplumun bütün kılcal damarlarında varlığını sürdüren
bir harekettir. Hiç merak etmeyiniz, Türkiye Cumhuriyeti ve Ak Parti kadroları dimdik ayaktadır. Bütün uluslararası camiaya sesleniyoruz, gün sınav günüdür. Bu çetenin elebaşını Türkiye’ye adaletin huzuruna çıkarmak için teslim etmek zorundasınız. Tekrar 15. Yılımız hayırlı ve mübarek olsun. Allah şehitlerimize rahmet eylesin, Ak Parti kadrolarına bu demokrasi meydanında zafer kutlamayı nasip etsin.

ABDULLAH GÜL: DARBE GİRİŞİMİYLE UYANDIK

Kürsüye çıkan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün sözleri şöyle: Hepinize sevgilerimi, muhabbetlerimi sunuyorum. Ak Parti’nin 15 yıl önce kuruluşu ve 15. Kuruluş yıldönümü vesilesiyle sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. 15 sene dile kolay, yıllar su gibi akıp gidiyor. AK Parti’yi kurduğumuzda o zamanki şartları şöyle bir hatırlarsanız maalesef Türkiye o zaman da karamsar bir ortam içindeydi, siyaset bölük pörçük olmuştu ve halkın beklentisi de olumlu değildi. Hep beraber kuruluşunu gerçekleştirdiğimiz AK Parti 15 sene içinde Türkiye’yi inanılmaz bir şekilde değiştirdi ve bugünlere taşıdı. Bir kez daha bütün emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum. 15 Temmuz’da şehit verdiğimiz Erol kardeşimizi özellikle hatırlamak istiyorum. İlk günden beri bu partinin halkla bütünleşmesinde olağanüstü emeği geçti. Allah rahmet etsin. Bugün 15 Temmuz’un yani 1 ay önce yaşadığımız çok karanlık gecenin birinci ay dönemi. Maalesef 4 hafta önce hiçbirimizin düşünemeyeceği, kimsenin hayal edemeyeceği şekilde devlet kademelerine sızmış olan bu hareketin darbe girişimiyle uyandık. Çok şükür ki başarılamadı. Halkın canını ortaya koymasıyla önlendi. Kim var dendiğinde ben varım diye sokağa çıkanlar tankların önüne yattı, kurşunlara göğüslerini siper ettiler ve bu karanlık sayfanın açılması önlendi. Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

ERDOĞAN: ARTIK 15 TEMMUZ ÖNCESİ GİBİ DAVRANAMAYIZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'ndeki törene video konferansla seslendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şunları söyledi:

Kıymetli yol arkadaşlarım, sizleri en kalbi duygularımla hasretle muhabbetle selamlıyorum. Kurucu genel başkanı olmaktan iftihar ettiğim AK Parti ile hukuki bağımı, olağanüstü kongrede kopartmak zorunda kalmıştım. O gün 13 yıl sonra partimden ayrılıyor olmamın hüznünü, milletimle kucaklaşacak olmamın sevincini birlikte yaşadım. Partiyi birlikte kurduğum, bugüne kadar birlikte yol yürüdüğüm dava arkadaşlarımla gönül bağım asla bitmemiştir, bitmeyecektir.

Hatırlayınız 26 Mart 1999 tarihinde milletimizle birlikte Pınarhisar cezaevine doğru yola çıkarken ne diyorduk? “Beraber ıslandık bir bu yollarda” Evet beraber yürüdüğümüz ıslandığımız bu yolda hep birlikte çok şeyler yaşadık. Cezaevinden çıktıktan sonra milletimize koştuk. Ardından 3 Kasım 2002 seçimlerinde milletimiz bize ülkeyi yönetme sorumluluğunu verdi. Başbakanlık görevini üstlenerek gecegündüz çalıştık.






beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV