banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

CUMHUR İTTİFAKI'NIN SEVABINA DA GÜNAHINA DA ORTAĞIZ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

16 Kasım 2021 Salı 13:00
CUMHUR İTTİFAKI'NIN SEVABINA DA GÜNAHINA DA ORTAĞIZ
banner267
CUMHUR İTTİFAKI'NIN SEVABINA DA GÜNAHINA DA ORTAĞIZ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.


İşte Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:

Biz yürüyünce fitne barikatları yıkılacak, karamsarlık ortadan kalkacaktır. MHP olarak aziz milletimizle buluşmaya yüksek bir hedefle devam ediyoruz. Mücadelemizi sabırla yoğunlaştırıyoruz. Bugüne kadar 40 ilimize giderek vatandaşlarımızla kucaklaştık.  Adım adım 2023'e yürüyoruz. Biz yürüyünce zalimler kaçışacaktır... 2023 Cumhur İttifakı'nın Türkiye'nin Zafer yılı olacaktır.
ANKETLER NE SÖYLERSE SÖYLESİN...

Bizim anketimiz coğrafyanın dört bir yanında mücadele eden Türkiye'yi yarı yolda bırakmayacağım diyen aziz milletimizdir. Siparişle çalışan anket firmaları ne söylerse söylesin , 2023 Cumhur İttifakı'nın zafer yılı olacaktır. Aldıkları paraların bedelini yalan anket düzenleyenler sözlerim sizedir... Yediğiniz şamarı ömrünüz boyunca unutamayacaksınız. Hiç durmayacak, duraksamayacağız. MHP kulislerin partisi değildir, karanlık partilerin partisi değildir.

CUMHUR İTTİFAKI'NIN SEVABINA DA GÜNAHINA DA ORTAĞIZ

Cumhur İttifakı'nda çatlak patlak olmaz. Cumhur İttifakı geçmişle geleceğin köprüsüdür. Başkaları gibi gözü başka kaşı başka oynayanlarla mukayese edilemeyiz. Bilindiği gibi geçen haftaki konuşmam çok konuşuldu. MHP ittifak ortağı olsa da sorumluluğu muhalefettir. Bunun neresi yanlış? Hükümet bellidir, çok şükür görevinin başındadır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi tedavüle gireli yaklaşık 3 buçuk yılı bulmuştur. MHP minderden kaçmaz, biz siyaseti mertçe yaparız, adam gibi yaparız. Şunu herkes bilmelidir ki; hükümet değilsek de hükümete bakan vermemiş olsak da Cumhur İttifakı'nın sevabına da günahına da ortağız, anca beraberiz kanca beraber olacağız.

YÜZDE 50+1 OY SİSTEMİNİ ELEŞTİRENLERİ MAKUL GÖRMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL

Fala bakacaklarına, onu bunu bırakıp faziletli olmayı tercih etmelidirler. Hele bir köşe yazarının 'Erdoğan ile Bahçeli arasında sistem gerilimi var' başlıklı yazısı A'dan Z'ye yalandır. Bu şahıs canı öyle istediği için kalemini de zillet mürekkebine batırmıştır. Bir yalan bin yalanın kuluçkasıdır. Gerçek tıpkı güneş gibidir, Cumhur İttifakı, Türkiye'nin gücüdür. Sayın Cumhurbaşkanı'yla aramızda gerginlik değil, güven vardır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi milli bekanın güvencesi, milli birlik ve dayanışmanın sırrıdır. Bu sistemin meşruiyet sistemi yüzde 50+1'dir. Bu itibarla yüzde 50+1 oyla Cumhurbaşkanı seçilmesi çoğulcu demokrasinin dünyaya model olacak bir şeklidir. Bu tartışma yersizdir, şu an için gereksizdir. Yüzde 50+1 oy sistemini eleştirenleri makul görmemiz mümkün değildir.  Cemil Çiçek'in sözlerinin tahrip gücü yüksektir. Sayın Çiçek sizin dilinizin altında sakladığınız bir oran var mı? Varsa söyleyin de bilelim, niyetinizi görelim. FETÖ'cü Fehmi Koru ile aynı şeyleri söylüyorsunuz.

GEREKİSE İDAM CEZASI TARTIŞMAYA AÇILMALI

Başak Cengiz kızımız sokakta yürürken hiç tanımadığı bir manyak, bir sadist, bir canavar tarafından maalesef hayattan koparılmıştır. Bu cani hedef olarak seçtiği Başak kızımızın hiç acımadan kanını dökmüştür. Artık zaman konuşma zamanı değil, tedbirleri sırasıyla alma zamanıdır. Biz geciktikçe bir yerlerde kadınlarımıza saldırı yapılmaktadır. İnsanlık değerlerini ayaklar altına alan hiçbir caniye tahammül edemeyiz, sabır gösteremeyiz. Kadın cinayetleri iç barış ve huzur ortamımızı tahrip edecek boyuttadır. Artık klişe sözler geçersizdir, vakit şiddetin kökünü kurtarma vaktidir. Kadına karşı şiddetin önlenmesine dair kanunu yeniden gözden geçirmek zorundayız. Vakit şiddetin kökünü kurutma vaktidir. Kanunu güçlendirmek, sıfır tolerans ile uygulamak zorundayız. Kadınlar ölüyorsa medeniyet can çekişiyor demektir. Cinayetlerin önlenmesi için gerekirse idam cezası bile tartışmaya açılmalıdır. Kadın onuru insan onurudur. Bu onuru lekelemek isteyenler en ağır şekilde cezalandırmalıdır.

BİZİM SORUNUMUZ KILIÇDAROĞLU YÖNETİMİ İLE

 

CHP ile yüzleşmek demek Türkiye'nin huzursuzluk yıllarına ayna tutmak demektir. Darbe dönemlerinden tutun da CHP'nin olmadığı Türkiye'nin ayaklarına pıranga vurulmadığı yıl yoktur. Bizim CHP'ye oy veren kardeşlerimizle bir sorunumuz yoktur. Bizim Kılıçdaroğlu yönetimi ile sorunumuz vardır. Bu sorun sandıkta çözülecektir. Kılıçdaroğlu günah çıkarmak, geçmişiyle yüzleşmek için harekete geçmiştir.

HESAPLAŞMADAN HELALLEŞMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL

Kılıçdaroğlu sana güle güle uğurlar olsun. Madem bir yolculuğa çıkıyorsun, o zaman biletini tek yönlü alman temennimdir. CHP'nin geçmişte ve günümüzde yarattığı yaralar vardır. Bizim de söylediğimiz budur. Kılıçdaroğlu'nun itirafı önemlidir. Gerçekten de CHP yaradır, yıkımdır. Kılıçdaroğlu günah çıkartmak, geçmişi ile yüzleşmek için harekete geçmiştir. Kılıçdaroğlu şunu bil ki hesaplaşmadan helalleşmemiz mümkün değildir. CHP yönetimi PKK'yla helalleşmiş, CHP yönetimi FETÖ'cülerle helalleşmiş 15 Temmuz'a tiyatro demiştir. Helalleşme peşinde koşan Kılıçdaroğlu hadi PKK'lı teröristlere bir şey söyle de görelim. Burada ne PKK'yı CHP'den ne de CHP'yi PKK'dan ayırt etmek imkansız hale gelmiştir. CHP lideri sömürgecilere zeytin dalı uzatmıştır.






web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV