banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
24 Nisan 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Hain saldırıya bir tepki de MHP liderinden geldi!

10 askerimizin şehit olduğu, sekiz vatandaşımızın da hayatını kaybettiği hain saldırıyla ilgili bir tepkide MHP lideri Bahçeli'den geldi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli..

10 Ekim 2016 Pazartesi 04:50
Hain saldırıya bir tepki de MHP liderinden geldi!
banner264
Hain saldırıya bir tepki de MHP liderinden geldi!
10 askerimizin şehit olduğu, sekiz vatandaşımızın da hayatını kaybettiği hain saldırıyla ilgili bir tepkide MHP lideri Bahçeli'den geldi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Terörle mücadelede ne gerekiyorsa yapılmalı, milli seferberlik ruhuyla bu musibet, bu melanet kökten, tümden, hepten bitirilmelidir. Daha büyük bir felaket yaşamadan, kayıp bir vatan, kararmış bir istiklal ve istikballe karşılaşmadan artık herkes aklını başına almalıdır" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Şemdinli saldırısıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Hainlerin yüzü dün gülmedi, bugün de gülmeyecektir. Millet tam bir kenetlenme haliyle namus, şeref ve izzetini savunacaktır” dedi.

Bahçeli, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Türk milletinin her gün kötü ve kahredici haberlerle sarsıldığını belirterek, “Terörizm bir yanda kanımızı kuruturken, diğer yanda ocaklar yıkıyor.” ifadesini kullandı.

Şemdinli’deki Durak Jandarma Karakolu’nu hedef alan hain saldırıda 10 askerin, 8 sivil vatandaşın şehit düştüğünü vurgulayan Bahçeli, 11’i asker olmak üzere, 27 kişinin de yaralandığını belirtti.

Devlet Bahçeli, “Muharrem ayındayız ve bu ayda savunma maksadıyla yapılanlar dışında her tür savaş, çatışma ve kan dökmek haramdır. Ama caniler ne bilsin. Din düşmanları, insanlığı çiğneyen, vicdanı reddeden, kalplerinde acıma hissiyatı olmayan azılı katiller, Muharrem ayını da kana buladılar. Firavunun mirasçıları, Yezid’in takipçileri, fitne ve bozgunculuğun simgeleri Türkiye’ye saldırıyor, Türklüğün gövdesinde ameliyat yapıyor. Hainlerin yüzü dün gülmedi, bugün de gülmeyecektir. Millet tam bir kenetlenme haliyle namus, şeref ve izzetini savunacaktır. Tezvirleri defedeceğiz, tefrikanın kolunu kanadını kıracağız, iş birlikçi ve ihanet ortaklarının oyununu bozacağız ve milletçe eğilmeyeceğiz. Terörle mücadelede ne gerekiyorsa yapılmalı, milli seferberlik ruhuyla bu musibet, bu melanet kökten, tümden, hepten bitirilmelidir.”

Şehitlere Allah’tan rahmet, ailelerine, silah arkadaşlarına, millete başsağlığı, yaralı gazilere de şifa dileğinde bulunan Bahçeli, terörizmi lanetledi. MHP Genel Başkanı Bahçeli, daha büyük bir felaket yaşamadan, kayıp bir vatan, kararmış bir istiklal ve istikballe karşılaşmadan, artık herkesin aklını başına alması gerektiğini kaydetti.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV