banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Düşük fiyata ev sahibi olmak isteyenler dikkat!

Düşük fiyata ev sahibi olmak isteyenler dikkat! TOKİ'den büyük fırsat

10 Ocak 2024 Çarşamba 10:41
Düşük fiyata ev sahibi olmak isteyenler dikkat!
banner263
Düşük fiyata ev sahibi olmak isteyenler dikkat!

TOKİ'den büyük fırsat

Düşük fiyata ev sahibi olmak isteyenler için TOKİ düğmeye bastı. Yeni projeler için İstanbul ve başkent Ankara'da çalışmalar başladı. İşte detaylar...
TOKİ İstanbul ve Ankara'da yapılacak uygun fiyatlı konut projesi için düğmeye bastı. İşte detaylar
Türkiye'nin dört bir yanında uygun fiyatlı konut satışlarıyla dikkatleri çeken TOKİ, yeni proje detaylarını paylaştı. TOKİ yeni projeler için İstanbul ve Ankara'da çalışmalara başladı.

Düşük fiyata ev sahibi olmak isteyenler detayları araştırmaya devam ediyor. İşte TOKİ konut detayları...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul ve Ankara'da iki yeni konut projesi için harekete geçti.


TOKİ resmi internet sitesi üzerinden yapılan paylaşım doğrultusunda İstanbul'da gerçekleştirilecek projenin Tuzla'da Ankara'da gerçekleştirilecek projenin ise Sincan'da hayata geçirileceği duyuruldu.
Tuzla Camii semtinde konumlandırılacak olan proje kapsamında 232 daireli ve 31 mağazadan oluşan konut projesi hayata geçiriliyor. Ankara'da yapılacak projenin ise Sincan Yenipeçenek Mahallesi'nde 1012 daire ve 24 mağazadan oluşacağı belirtildi.

1244 dairelik konut inşası için düğmeye basan TOKİ, Ocak ayında ihale sürecini başlatacak. Sincan projesi için 700 günlük süre tanımlanırken İstanbul projesinin ise 300 gün süreceği bildirildi. Sincan projesi için ihale 8 Ocak İstanbul Projesi içinde 29 Ocak'ta başlayacak.






web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV