banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

ÖZLENEN HAVUZ KEYFİNİ NG ENJOY AYRICALIĞI İLE YAŞAYIN

Sapanca'daki eşsiz konumu ve manzarasıyla konuklarına şehrin gürültü ve kalabalığından uzakta, huzurlu bir ortam sunan NG ENJOY, 19 Mayıs'tan itibaren havuzlarını açarak 'yaza merhaba' diyor; yüzmeyi ve güneşlenmeyi özleyen misafirlerine unutulmaz anlar yaşatıyor.

18 Mayıs 2021 Salı 09:56
ÖZLENEN HAVUZ KEYFİNİ NG ENJOY AYRICALIĞI İLE YAŞAYIN
banner299
ÖZLENEN HAVUZ KEYFİNİ NG ENJOY AYRICALIĞI İLE YAŞAYIN

Sapanca'daki eşsiz konumu ve manzarasıyla konuklarına şehrin gürültü ve kalabalığından uzakta, huzurlu bir ortam sunan NG ENJOY, 19 Mayıs'tan itibaren havuzlarını açarak 'yaza merhaba' diyor; yüzmeyi ve güneşlenmeyi özleyen misafirlerine unutulmaz anlar yaşatıyor.
Misafir memnuniyetini ön planda tutarak konuklarına benzersiz bir tatil deneyimi yaşatan NG ENJOY, 19 Mayıs'ta havuzlarını açıyor. Önlem, mesafe ve hijyen kuralları doğrultusunda hazırlıklarını tamamlayan NG ENJOY, yüzmeyi, güneşlenmeyi ve yazın keyfini çıkarmayı özleyenlere de ayrıcalıklı anlar yaşatacak. 

"Her konuğumuzu, tek konuğumuz gibi ağırlarız" hizmet felsefesiyle konuklarına özel anlar yaratan NG ENJOY, orman, havuz ve göl manzaralı 246 Deluxe olmak üzere toplam 270 oda ile hizmet veriyor, dinlenmek ve yenilenmek isteyenlere doğayla iç içe huzurlu bir ortam sunuyor. 

5 kapalı, 2 açık olmak üzere toplam 7 havuzu ve 1 kaydıraklı havuzu bulunan NG ENJOY, “Hayat Enjoy'da güzel!” sloganını her detayında yaşatıyor ve farklı beklentilere uygun seçenekler sunuyor. Çocuklu ailelere olduğu kadar romantik çiftlere de unutulmaz anlar yaşatan NG ENJOY, 14 yaş üstü misafirlerin kullanımına açık olan "Sessiz Havuz" seçeneğiyle ormanın içinde, kuş cıvıltıları eşliğinde sakinliğin tadını çıkarmak isteyenlere de ayrıcalıkla bir seçenek sunuyor. 

Doğayı içinize çekin

Tatilin tadını çıkartırken ruhunuzu da yenileme imkanı sunan NG ENJOY, doğayı ve ormanı daha önce hiç olmadığı şekilde deneyimlemek, modern hayatın getirdiği kötü etkilerden arınarak öze dönmek isteyen misafirlerini uzman rehberler eşliğinde 'Orman Terapisi'ne davet ediyor. Tüm duyular açık olarak doğada yürüyerek sesleri, kokuları, renkleri hissetmeye olanak sağlayan Orman Terapisi stresi azaltmaya ve enerji seviyesini yükseltmeye katkı sağlarken odaklanmayı da artırıyor.


web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV