banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Recep Erol

Büyükçekmece İlçesi AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol olarak netleşti.

20 Ocak 2024 Cumartesi 12:47
AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Recep Erol
banner267
AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Recep Erol

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, ilçe belediye başkan adaylarını alfabetik sıraya göre telefonla arayarak adaylıklarını bildirdi.

LED NEON

Büyükçekmece ilçesi 
AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Recep Erol olarak netleşti.

Aylar önce manşetten verdiğimiz haber doğru çıktı.

BEYLİKDÜZÜ AUDİ SERVİSİ

SEÇMENİN TERCİHİ RECEP EROL başlığı ile verdiğimiz haber gündemi iyi takip ettiğimizi gösteriyor.

SEÇMENİN TERCİHİ RECEP EROL


Recep EROL Kimdir ?

AK PARTİ Büyükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı Recep EROL Kamuoyu Araştırmamızda Açık Ara Önde Gidiyor. Recep EROL Kimdir ?

Recep Erol kimdir?
AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Recep Erol, hayatı, biyografisi merak ediliyor. Peki, Recep Erol kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte detaylar…

Recep Erol kimdir? Recep Erol nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Recep Erol kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Recep Erol kimdir? Recep Erol kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Recep Erol biyografisini haberimizde derledik…

Recep Erol kimdir?
Recep Erol, 1968 yılında doğmuştur. 1994 yılında Doğru Yol Partisi Gençlik Kolları Başkanlığı yapmıştır. 

Erol, 2001 yılında AK Parti'ye katılmıştır. 2019 seçimlerinde AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan aday adayı olmuştur. 

Erol, 2024 yerel seçimlerinde AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı olmuştur.

---
AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol kimdir? 

12 Kasım1968 yılında İstanbul / Büyükçekmece'de doğdu. Erol Ailesi'nin ikinci çocuğu olarak dünyaya geldi. 
Receb Ayı'nın ilk günü doğduğu için Babası Doğan Erol tarafından ona Recep adı verildi. 
Baba tarafı Bulgaristan Hezargrat Vilayeti'nden 1877 yılında 93 Harbi'nde, Annesi ise 1951 yılında Bulgaristan'ın Omurtag Vilayeti'nden göç ederek Büyükçekmece'ye yerleşmişlerdir.
Recep EROL evli ve Ahmet Melih ve Kerim Alim isimlerini taşıyan iki evlat babasıdır.
İlköğrenimi Büyükçekmece İlkokulu 1975-1980, Orta öğrenimi yılları arasında Büyükçekmece Lisesi Ortaokul kısmında 1980-1983, Lise öğrenimi Büyükçekmece Lisesi'nde 1983-1986, Yüksek öğrenimini ise İTÜ Sakarya Mühendislik Fakültesi İstanbul Üniversitesi Yerel Yönetimler Akademisi'nde tamamlamıştır.
1990 yılı başlarında özel sektörde muhasebe sorumlusu olarak iş hayatına atıldı. 1993 yılında Muhasebe Müdürü ve Mali Müşavir olarak özel sektörde Türkiye ekonomisi açısından önemli ve saygın firmalardan birinde hizmet verdi. 1998 yılı başlarından itibaren Serbest Muhasebeci Mali Müşavir (SMMM) ünvanıyla mali müşavirlik ve danışmanlık şirketi olarak serbest iş yaşamına başladı ve halen Büyükçekmece'de bu mesleği aktif olarak devam etmektedir. Muhasebe ile ilgili yurt içi ve yurt dışında seminerlere ve kongrelere katıldı. TÜRMOB Küçük ve Orta Boy işletmeler için Finansal raporlama eğitimi sertifikasına sahiptir. TÜRMOB Türk Ticaret Kanunu eğitimi sertifikasına sahiptir. Recep EROL ayrıca 2017 yılında Bağımsız Denetçi olma yetkisini almıştır. 2017 yılında İSMMMO Dönem Başkanı tarafından EROL'a Onur Belgesi verilmiştir.Paylaşımcı ve takım ruhu yapısına sahip olan ve görev aldığı tüm alanlara enerjisini yansıtan Recep EROL sırasıyla; 1994 yılında Doğru Yol Partisi Gençlik Kolları Başkanlığı, 1999 yılında yerel seçimlerde Doğru Yol Partisi SKM başkanlığı yaptı. 2001 yılında AK PARTİ'nin kurulması ile AK PARTİ ailesinin bir ferdi olarak siyasi hayatına yeni bir sayfa açtı. 2004 Yılı Mahalli İdareler Seçimi'nde AK PARTİ Büyükçekmece 1. Sıra Belediye Meclis Üyesi olarak Büyükçekmece Belediye Meclisi'nde 2009 yılına kadar hizmet etti. 2007 yılında AK PARTİ İlçe Başkan Yardımcısı (Yerel Yönetimler Birim Başkanı) olarak görev yaptı. 2008 -2011 yılları arasında AK PARTİ Büyükçekmece İlçe Başkanlığı görevini yaptı. 2014 Mart ayında yapılan Yerel Seçiminde AK PARTİ Büyükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı oldu. 2014 Mart Ayı Yerel Seçimleri'nde Büyükçekmece ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliklerine seçildi ve halen bu görevlerine devam etmektedir. Büyükçekmece Belediye Meclis Grup Başkan Vekili, Büyükşehir Tarife Komisyonu Başkan Vekili.,TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ Üyesi olarak aktif görev yapmaktadır. 2019 Yılı Mart Ayı'nda yapılacak Yerel Seçimler için AK PARTİ Büyükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı olarak başvurusunu yapmıştır.Spora ve sporcuya önem veren kendini ahlaklı nesiller yetiştirmeye adamış biri olarak Büyükçekmece Amatör Spor Kulübü'nde bir dönem yöneticilik yaptı. Yine 2008-2014 yılları arasında bölgesinde Güzelcespor Amatör Spor Kulübü'nde üç dönem üst düzey yöneticilik yaptı. 1999 yılında Büyükçekmece Ziraat Odası'nın Kurucu Başkanlığını yapmıştır. Bu görevi 2013 yılına kadar sürdüren EROL, daha sonra Büyükçekmece Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı olarak devam etmiştir. Ayrıca Ziraat Odalarının İl Temsilciliği, Genel Merkez Delegeliği görevlerinde bulundu.17 Şubat 2013 yılında Ziraat Odaları Genel Başkanı tarafından Çiftçi Şeref Dostu Belgesi ile ödüllendirildi. Büyükçekmece Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyeliği devam etmektedir. İstanbul Bal Üreticileri Birliği Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi'dir ve hala üyeliği devam etmektedir. Rumeli Balkan Federasyonu, Trakya ve Rumeli Güç Birliği Platformu ve Rumeliler Derneği üyesidir.






web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV