banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Bünyamin Sürmeli tek tek anlattı! Kar yağışı beklenen ilçeleri sıraladı

Meteorolojiden gelen son haberlerin ardından milyonlarca vatandaş kar yağışını beklemeye başladı. Peki kar yağışı ne zaman başlayacak? Hangi ilçelerde görülecek? CNN Türk Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli, son tahminleri aktardı.

12 Ocak 2021 Salı 16:29
Bünyamin Sürmeli tek tek anlattı! Kar yağışı beklenen ilçeleri sıraladı
banner229
Bünyamin Sürmeli tek tek anlattı! Kar yağışı beklenen ilçeleri sıraladı

Meteorolojiden gelen son haberlerin ardından milyonlarca vatandaş kar yağışını beklemeye başladı. Peki kar yağışı ne zaman başlayacak? Hangi ilçelerde görülecek? CNN Türk Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli, son tahminleri aktardı.

Beylikdüzü Tabela

CNN Türk Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli, İstanbul'a kar ne zaman yağacak sorusuna yanıt verdi.

Cuma gününe kadar sıcaklıkların 15-16 derece düşeceğini söyleyen Sürmeli, İstanbul'da kar yağışının görüleceği ilçeleri tek tek sıraladı. İstanbul'un Avcılar, Beylikdüzü, Esenler, Başakşehir ilçelerinde havada kar yağışı görülebilecek.

İşte Bünyamin Sürmeli'nin hava durumu tahminleri... 


''YAĞIŞLAR DERDİMİZE DERMAN MI?''

Son gelen yağışlar barajlara etki etti ama minimal bir etki. Günler seviyesinde bir artış olsa onu gözle görmek zor ama güzel bir yağıştı. Fena değildi. Derdimize derman mı? Hayır. Daha daha daha yağışların gelmesi gerekiyor. Geliyor mu peki? Geliyor. 

''ELİMİZDE 1-2 AY VAR''

Ocak ortalamasına yakın gideceğiz. Ocak yağışlı aylarımızdan bir tanesi, tekrar söylüyoruz; Ekim-Kasım-Aralık dönemindeki yağışlarımızı kaybettik. Bundan sonra her şey yolunda gitse bile su iktisadına dikkat etmemiz gerekiyor. Çünkü elimizde 1,5-2 ay var. Nisan yağmurlarını zaten tutamıyoruz. Barajlara gelenin çok küçük kısmı yansıyor, büyük kısmı akışa geçiyor.

''MARMARA VE EGE'DE SU BASKINLARINA DİKKAT''

Ne bekliyoruz? Bugün akşam saatlerinden itibaren tekrar yağış bekliyoruz. Marmara'dan giriş yapacak. Gece kuvvetli bir sağanak var. Marmara ve Ege'de su baskınlarına dikkat diyoruz. Yarın da kesintilerle bu sağanaklar devam ediyor. Ağır, kuvvetli bir sağanak. Arkasından da iç bölgelere doğru ilerleyip, Doğu Karadeniz'e geliyor. Doğu Anadolu'da çok etki yapmadan ömrünü tamamlayacak.

''İSTANBUL'A PERŞEMBE GÜBÜ SOĞUK GİRİŞİ BAŞLIYOR''

Bir soğuk hava geliyor. Hepimiz kar bekliyoruz. Gelen kar yağışının durumu şu; Cumaya kadar sıcaklık 5 dereceye iniyor. 2-3 gün içinde sıcaklıklar 15-16 derece düşüyor. İstanbul'da perşembe günü soğuk girişi başlıyor.

''İSTANBUL'DA HANGİ İLÇELERDE KAR YAĞIŞI GÖRÜLECEK?''

Nerede? Avcılar, Beylikdüzü, Esenler, Başakşehir civarında kar yağışını havada görebiliriz. Cuma günü, sabah-öğle aralığında ise kar ihtimali var. 

Modellerdeki bu görüntünün olasılığı yüzde 60'ların üzerinde. İstanbul için böyle bir ihtimal var. Yüzde 50 üzerinde kar görünüyor. 

Başkentte kar görünüyor. Marmara'nın geneli için kar görünüyor. İç Ege için görünüyor, Batı Karadeniz için kar görünüyor. 

Hatta İzmir bile 5 dereceye geriliyor. Hafta sonu itibariyle yağış bitiyor. Soğuk biraz kalacak. Buzlanmaya biraz dikkat diyoruz.






ESNAF REKLAM PAKETİ


WEB SİTENİZİ YAPTIRIN

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV